JOŠ JEDNA ŽRTVA KORONE U SRBIJI: Preminuo muškarac u Čačku, ovakvo je njegovo zdravstveno stanje bilo!
Čačak, ilustracija, Foto: Filip Plavčić

PREMINUO MUŠKARAC

JOŠ JEDNA ŽRTVA KORONE U SRBIJI: Preminuo muškarac u Čačku, ovakvo je njegovo zdravstveno stanje bilo!

U Čačku su u prethodna 24 časa potvrdjena još četiri slučaja infekcije korona virusom pa je broj obolelih od početka epidemije povećan na 53

Objavljeno:

Muškarac star 73 godine preminuo je od posledica korona virusa u Čačku što je sedmi smrtni slučaj u tom gradu, saopštio je danas gradski Radni tim za praćenje korona virusa.On je bio smešten u Opštoj bolnici u Čačku i zbog veoma teškog stanja sve vreme je bio na respiratoru.

U Čačku su u prethodna 24 časa potvrdjena još četiri slučaja infekcije korona virusom pa je broj obolelih od početka epidemije povećan na 53.

Na infektivnom odeljenju čačanske Opšte bolnice hospitalizovano je 20 pacijenata koji su pozitivni na prisustvo korona virusa.

U kućnoj samoizolaciji je 265, dok je pet osoba smešteno u privremenoj bolnici u sportskoj hali "Mladost" u prigradskom naselju Atenica.

Po podacima Radnog tima, osmoro Čačana je prekršilo policijski čas u prethodna 24 sata i oni su po skraćenom postupku prekršajno kažnjeni, dok stariji od 65 godina nisu kršili meru zabrane kretanja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.