VUČIĆ NAM JE OTKRIO KAKO SE ZARAZIO NJEGOV SIN: Tada je skinuo masku!
Foto: Filip Plavčić, Marina Lopičić

dobro je

VUČIĆ NAM JE OTKRIO KAKO SE ZARAZIO NJEGOV SIN: Tada je skinuo masku!

- Zarazio se u satima kada je skinuo masku i bio sa drugarima - rekao je Vučić

Objavljeno: 22:36h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je gostujući na jednoj televiziji govorio o svom sinu Danilu, koji je pozitivan na koronavirus.

"Mnogo sam srećan što je Danilo vrlo dobro. Ne moram nikome ko je roditelj da govorim kako je to kada za jednu tešku i prevrtljivu bolest morate da odvedete svoje dete negde, a ne možete a uđete u bolnicu ili bilo gde sa njim. To je za nama",rekao je Vučić gostujući na Pinku.

On je zahvalio svima koji su mu pružali podršku.

"Kao i onima koji su molili Boga da Danilo završi na respiratoru ili još gore od toga... i jedno i drugo govori za sebe dovoljno. Ponosan sam na Milicu i Danila koji su pomagali penzionerima. On je 11 penzionerskih porodica obilazio, a zarazio se kada je bio u trenutku odmora sa drugarima, u kasnim satima kada su skinuli masku i rukavice".

Vučić je istakao da su i Danilo i Milica radili radili dobar posao za zemlju.

Na pitanje kako komentariše tvitove da je neozbiljno to što je njegov sin Danilo bio na Sajmu u Beogradu zbog bezbednosti, Vučić je na to ironično rekao da je njegov sin sigurno otišao na sajm zbog vašara da se tamo zabavlja...

"Govrili su da je to logor i nazivali 'sajmište', drugi su hteli moju decu da predstave kao nenakve kriminalce, poredili sa Markom Milsosevićem i ne znam sa kim sve. Danilo je običan narodni momak i radnik, nikakvu on funkciju nema i ide tamo gde mu lekari kažu. Odvratno mi je da odgovram na sve to, jer onda dođem u situaciju da budem ličan", dodao je Vučić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.