VUČIĆ ISPRIČAO ŠOKANTNE DETALJE: Ono što su neki lekari i sestre radili je sramno!
Aleksandar Vučić, Foto: Ana Paunković

reč predsednika

VUČIĆ ISPRIČAO ŠOKANTNE DETALJE: Ono što su neki lekari i sestre radili je sramno!

"To je kao što u ratu pogine najviše vojnika", rekao je Vučić

Objavljeno: 22:38h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u jednoj televizijskoj emisiji i tom prilikom otkrio nove informacije o pandemiji koronavirusa u našoj zemlji.

Vučić se, pored novih mera, osvrnuo i na lekare i medicinske sestre koje dezertiraju, ali je zato posebno pohvalio one koje su tu za svoje građane i svoju državu.

Lekari su na prvoj liniji fronta.

- To je logično. Borite se da ne budu zaraženi, ali će najveći broj lekara biti zaražen. To je kao što u ratu pogine najviše vojnika. Naravno da će lekari da preuzmu prvi udar. Imamo veliki broj lekara koji su se odazvali, ali ima i onih koji nisu. U jednom Gerantološkom centru su uhvaćene 3 ženske osobe koje je vojska uhvatila da preskaču ogradu tamo gde ih misle da ih vojska ne vidi. Imamo lekare koji traže da im njihovo osoblje ne prilaze već da im ostavljaju ceduljice sa pitanjima. Zato je važan aplauz - rekao je Vučić.

Izjavio je večeras da je veliki broj lekara i zdravstvenih radnika ogroman teret borbe sa Kovidom 19 preuzeo na sebe, da su to fantastični ljudi, koji zaslužuju još jači aplauz svih nas, jer su oni naši junaci.

- Rade junaci poput Miodraga Lazića i drugih koji se nisu sakrili, i koji leče ljude", rekao je Vučić i naveo među takvima načelnicu infektivnog u Leskovcu, doktorke na Infektivnoj u Beogradu, Pulmološkoj klinici, lekare u Dragiši Mišoviću, Zemunu…

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.