DA LI JE OVO ČETVRTA ŽRTVA KORONE U ČAČKU? Radnik "Slobode" umro od respiratorne infekcije
ilustracija, Foto: Printscreen

tuga

DA LI JE OVO ČETVRTA ŽRTVA KORONE U ČAČKU? Radnik "Slobode" umro od respiratorne infekcije

U čačanskoj Opštoj bolnici u nedelju je preminuo D. J. (55), radnik vojne Kompanije “Sloboda”, i to od posledica respiratorne infekcije

Objavljeno:

U čačanskoj Opštoj bolnici u nedelju je preminuo D. J. (55), radnik vojne Kompanije “Sloboda”, i to od posledica respiratorne infekcije. Još uvek nije najjasnije da li je njegova smrt nastupila kao posledica zaraze korona virusom, budući da su mu urađena tri testa na kovid-19 i sva tri su bila negativna.

Kako saznajemo, njemu je uzet i četvrti uzorak i rezultati se očekuju tokom današnjeg dana. Prva dva brisa uzeta su iz nosa standardnom procedurom, dok je treći i četvrti uzorak uzet iz pluća.

Lekari, ipak, ističu da je njegova klinička slika bila kompatibilna sa klasičnom infekcijom virusom korona, a u prilog tome ide i postojanje epidemiološke slike, jer je pokojnik bio u kontaktu sa obolelima od kovida-19. Krajnju reč o ovom slučaju daće struka. Ovom poznatom Čačaninu je, prema našim saznanjima, pre nekoliko dana pogoršano zdravstveno stanje, zbog čega je priključen na respirator. U kritičnom stanju je majka preminulog muškarca. Ona se nalazi u Kliničkom centru u Kragujevcu.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.