PITALI SU KRISTIJANA GOLUBOVIĆA DA LI POZNAJE KOSMAJCA: Za njega je upotrebio reči koje NE SMEMO DA NAPIŠEMO
Kristijan Golubović je jednom prilikom odgovorio da li poznaje Kosmajca, Foto: Zorana Jevtić/Dragan Kadić

kaže da ga nikad nije video

PITALI SU KRISTIJANA GOLUBOVIĆA DA LI POZNAJE KOSMAJCA: Za njega je upotrebio reči koje NE SMEMO DA NAPIŠEMO

Njih dvojica su živeli u istom kraju

Objavljeno:

Dragoslav Kosmajac, koji se sumnjičio da je glavni čovek za šverc najtežih droga u Srbiji, preminuo je u nedelju od posledica koronavirusa.

O Kosmajcu javnost nije mnogo znala, a za njega se pročulo tek 2014, godine, iako je još pre dve decenije njegovo ime bilo poznato nadležnim organima.

U jednom intervjuu 2014. godine o Kosmajcu je pitan i Kristijan Golubović, s obzirom da pre svega potiču i istog kraja, a on je tada izjavio da zna da je on bio drug njegovih roditelja, ali da ga nikada u životu nije video.

- Mene su i ranije pitali za Kosmajca preko telefona. Rekao sam da je bio prijatelj mog oca i majke kada su bili mladi, deca kad su bili. Zato što je on živeo nekih 500 metara od naše kuće u mom kraju na Zvezdari. Tu su bili svi Zvezdarci čuveni, tu sam ja odrastao, tu su moji roditelji odrasli i tu je taj čovek odrastao. I kroz priču iz kraja, čaršijsku, te ovo je, te ono je, te veliki narko diler, te pada sa velikom količinom droge, te izlazi napolje. To je bila ta priča. Sada koliko je to tačno...

- Nikad nisam ni video tog čoveka u životu. Sada kada bi prošao ovde ja ne bih znao kako on izgleda. Neko mi je rekao je l' si video u novinama Kosmajca, oćelaveo je, buljav, zrikav. Ja mu kažem da ja ne znam kako on izgleda - ispričao je Kristijan Golubović 2014. godine u intervjuu za jednu televiziju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.