SVI SRBI SE PITAJU DA LI IMAMO DOVOLJNO HRANE! Vučić otkrio da li ZA NAS IMA ZIME!
Vučić otkrio da li ZA NAS IMA ZIME!, Foto: Print Screen Youtube

važno!

SVI SRBI SE PITAJU DA LI IMAMO DOVOLJNO HRANE! Vučić otkrio da li ZA NAS IMA ZIME!

I ako nam bude najmanja stopa rasta, trudićemo se da bude najmanja negativna u Evropi

Objavljeno:

Naši poljoprivrednici završavaju svoje poslove i setvu, tako da ćemo imati milion hektara pod kukuruzom. Za nas što se hrane tiče "nema zime", izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je gostujući u emisiji Jutro na Prvoj televiziji istakao da Srbija nema nikakvih problema po pitanju snabdevenosti.

Naveo je da očekuje da Srbija bude u prvih pet po privrednom rastu, ili u pet najmanje loših, jer "niko nije dobar u ovoj situaciji".

"I ako nam bude najmanja stopa rasta, trudićemo se da bude najmanja negativna u Evropi, mi ćemo da probamo da budemo na manje od minus dva", istakao je Vučić.

"Moramo da počnemo da brinemo o ekonomiji, ekonomija je od ključnog značaja i zato sam molio lekare da nam kažu prvi trenutak kada možemo da krenemo da radimo, da ne gubimo ni trenutak", rekao je Vučić.

Kako je dodao, razgovarao je sa premijerkom Anom Brnabić, guvernerkom Narodne banke Srbije Jorgovankom Tabaković i ministrom finansija Sinišom Malim o mogućnosti da se Srbija za pomoć obrati Međunarodnom monetarnom fondu (MMF).

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.