VUČIĆ NAJAVIO SMENE! Ovo su svi pomno slušali
Foto: Printscreen

OVO SVE ZANIMA!

VUČIĆ NAJAVIO SMENE! Ovo su svi pomno slušali

Mi smo uočili te stvari - istakao je Vučić

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je ponosan na sve medicinske radnike koji daju svoj maksimum u ovoj borbi i ponovio da će zbog toga biti nagrađeni, dok, ističe, ima i onih koji su činili sve da njihove bolnice ne postanu Kovid i najavio njihovu smenu.

- Imamo divne medicinske radnike koji pomažu, a imate i ljude koji izbegavaju. Pravili su stvari da njihove bolnice ne budu Kovid, kakvim su se pritiscima služili, trkovima, nisu želeli da prime bolesnike na dijalizi dok se ne testiraju, a sve u cilju da dobiju na vremenu da im se bolnice na pretvore u Kovid-rekao je predsednik za TV Prva.

Ističe, da se 99 odsto medicinskih radnika trudi da pruži svoj maksimum u ovoj borbi, dok ima onaj jedan odsto koji je gledao da sačuva sebe.

- Mi smo uočili te stvari, zbog toga će neki ljudi biti smenjeni kada se ovo završi, dok će neki biti odlikovani ordenom- istakao je Vučić.

Prema njegovim rečima, to neće biti samo lekari u Beogradu, Nišu ili Novom Sadu, već i u manjim srednama navodeći medicinske radnike iz Požarevca.

Osim toga, pomenuo je i sve druge radnike koji su svakodnevno na svojim zadacima kao što su policajci, vojnici.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.