UMRLE SU MI 4 KOLEGINICE I 1 PRIJATELJ OD KORONE U ITALIJI! Ništa se ne smiruje! Ova ispovest će vas prodrmati
Ispovest, ilustracija, Foto: Printscreen, Profimedia

horor

UMRLE SU MI 4 KOLEGINICE I 1 PRIJATELJ OD KORONE U ITALIJI! Ništa se ne smiruje! Ova ispovest će vas prodrmati

Ova žena je rešila svima da objasni, šta virus zaista radi ljudima

Objavljeno:

U Italiji je prema poslednjim podacima u poslednja 24 sata potvrđeno 2.107 novoobolelih od koronavirusa, a 837 osoba je preminulo.

Na konferenciji za novinare Civilne zaštite saopšteno je da je u poslednja 24 sata urađeno 29.609 testova, dok je prethodnog dana testirano tek nešto više od 23.000 ljudi, zbog toga je, kako navode italijanski mediji, registrovani broj obolelih veći.

Svakog dana slušamo vesti i ostajemo zgranuti nad ovim stravičnim informacijama o broju umrlih u Italiji. Ne pomislimo ni na kratko da bi takav scenarijo zaista mogao da se odigra i u Srbiji.

Zato, jedna žena je na Tviteru rešila da upozori sve ljude koliko je zaista koronavirus opasan.

Naime, njene četiri koleginice su takođe žrtve ovog virusa u Italiji. Ona je sa svima podelila vest da nisu uspele da se "izvuku", a onda je dodala kako je saznala da je i njen prijatelj nakon borbe na respiratoru, preminuo.

Ona je navela da su svi oni umrli od koronavirusa u Italiji.

Ona je navela da nije tačna informacija da se stvari u Italiji "smiruju" uprkos nekim spekulacijama.

Podsećamo, izlečenih je u Italiji u poslednjem danu 1.109, manje nego prethodnog dana, kada je 1.590 ljudi otpušteno sa lečenja. Ukupno je od početka izbijanja epidemije izlečeno 15.729 ljudi.

Ukupno su od izbijanja epidemije, ako se računaju i svi izlečeni i preminuli, u toj zemlji zaražene 105.792 osobe.

Stručnjaci su naveli da je ovo "vrhunac", ali da se kraj i dalje ne očekuje, već da je neophodno pridržavati se mera da bi broj obolelih počeo da opada.

Moramo biti oprezni, da bismo smanjili brojeve, epidemija može ponovo da se rasplamsa ako mere socijalnog distanciranja ne budu poštovane, upozorili su oni.

Juče su u podne u Italiji zastave na svim gradskim upravama i institucijama spuštene na pola koplja i održan je minut ćutanja u znak sećanja na preminule. U Milanu, koji je jedan od gradova sa velikim brojem obolelih, otvorena je nova privremena bolnica u prostoru Sajma.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.