SVE MERE VLADE SRBIJE NA JEDNOM MESTU! Ukoliko ih ne poštujete sledi OGROMNA KAZNA, a jedna stvar je NAJVAŽNIJA!
Koronavirus / Ilustarcija, Foto: EPA/ANDRZEJ GRYGIEL

vodite računa

SVE MERE VLADE SRBIJE NA JEDNOM MESTU! Ukoliko ih ne poštujete sledi OGROMNA KAZNA, a jedna stvar je NAJVAŽNIJA!

Svim građanima Srbije, kao i stranim državljanima koji imaju boravište u Srbiji, a dolaze iz drugih zemalja, izriče se obavezna mera samoizolacije - izolacija u kućnim uslovima od najmanje 14 dana, saopštila je vladina Kancelarija za zaradnju sa medijima

Objavljeno:

Građani Srbije, kao i strani državljani koji imaju boravište u Srbiji, a koji ulaze u Srbiju, iz država označenih kao žarišta epidemije virusa COVID-19, a to su: Švajcarska, Španija, Austrija i Italija, izriče se obavezna mera samoizolacije u trajanju od 28 dana.

Svim građanima Srbije, kao i stranim državljanima koji imaju boravište u Srbiji, a dolaze iz drugih zemalja, izriče se obavezna mera samoizolacije - izolacija u kućnim uslovima od najmanje 14 dana, saopštila je vladina Kancelarija za zaradnju sa medijima.

Svi šalteri javnih institucija u Srbiji biće zatvoreni, izuzev onih čije bi zatvaranje ugrozilo nesmetano funkcionisanje države u vreme vanrednog stanja. Svi građani biće blagovremeno obavešteni o načinu regulisanja svojih prava i obaveza.

Ono što je najvažnije jeste da sada ne dolaze na šaltere i da za to neće snositi nikakve sankcije.

Imajući u vidu da sve dosada donete mere nisu donele dovoljno očekivane rezultate, Vlada Srbije ne isključuje mogućnost donošenja još oštrijih mera kako bi sačuvala zdravlje svojih građana.

Stoga još jednom molimo i najsnažnije apelujemo na naše sugrađane starije od 65 godina da ostanu u svojim domovima. Sve ovo radi se za njihovo dobro.

Vlada Srbije je poručila da je u potpunosti posvećena borbi protiv širenja virusa COVID-19, iz minuta u minut prati razvoj situacije u zemlji, regionu i svetu i blagovremeno će vas obaveštavati o svemu i doneti sve potrebne odluke u cilju očuvanja vašeg zdravlja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.