MOLIMO STUDENTE DA NAPUSTE SVOJE DOMOVE DO UTORKA: Studentski centar "Beograd" se zatvara!
Foto: news1

važno saopštenje

MOLIMO STUDENTE DA NAPUSTE SVOJE DOMOVE DO UTORKA: Studentski centar "Beograd" se zatvara!

Njihovo saopštenje vam prenosimo u celosti

Objavljeno:

Ustanova Studentski centar "Beograd" je usled proglašenja vanrednog stanja u Srbiji donela odluku kojom se objekti te ustanove zatvaraju u cilju sprečavanja širenja infekcije COVID-19.

Njihovo saopštenje vam prenosimo u celosti:

"Obaveštavamo kolege studente da se objekti Ustanove Studentski centar „Beograd” zatvaraju u cilju sprečavanja širenja infekcije COVID-19.

Molimo studente da napuste studentske domove do utorka, 17.03.2020. do 18 časova.

Ovo privremeno napuštanje soba nije administrativno iseljenje iz studentskog doma, već samo preventivna mera u opštem interesu. Svoje stvari možete poneti sa sobom ili ih ostaviti u sobi do povratka u dom. Ukoliko imate neki poseban problem u vezi s napuštanjem doma (bolest, nemogućnost prelaska granice, problem s prevozom ili neki drugi specifičan problem), obratite se upravniku doma u kom stanujete i pismeno obrazložite situaciju u kojoj se nalazite.

Studentski restorani će raditi prema sledećem rasporedu: Zaključno sa 16.03.2020. godine zatvaraju se studentski restorani: „Agronom”, „Farmacija”, „Glumac”, „Đušina”, „Obilićev venac”. U ostalim restoranima večera će se služiti do 20, odnosno do 20.30, prema uobičajenom režimu;

U utorak, 17.03.2020. obroci će se služiti u restoranima: „Studentski grad”, „Karaburma”, „Patris Lumumba”, „Rifat Burdžović”, „Kralj Aleksandar I”, „Voždovac”, „Košutnjak”, „Zemun” i „Mika Mitrović” prema sledećem rasporedu:

Doručak: od 8 do 9.30

Ručak: od 11 do 14.30 (uz ručak će se deliti suvi obroci za večeru).

-Od 18.03.2020. godine studentski restorani ne rade.

Nadamo se vašem skorom povratku, nastavku redovnih akademskih obaveza i druženju u bezbednom okruženju.

Sve dalje informacije možete pratiti na našem zvaničnom sajtu. Hvala na razumevanju!"

Da podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednica parlamenta Maja Gojković i premijerka Ana Brnabić doneli su u nedelju, 15. marta, odluku o uvođenju vanrednog stanja radi sprečavanja širenja epidemije korona virusa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.