SRPKINJA I NJEN SINČIĆ OSTALI SU BEZ KROVA NAD GLAVOM: Samohrana majka konačno je dočekala DA IM SVANE
Ilona Marton, Foto: Printscreen

napokon lepe vesti

SRPKINJA I NJEN SINČIĆ OSTALI SU BEZ KROVA NAD GLAVOM: Samohrana majka konačno je dočekala DA IM SVANE

Udrženim snagama do uspeha

Objavljeno:

Nakon objavljivanja našeg teksta o Iloni Marton volja i snaga građana su pobedili. Naime, Ilona koja je ostala bez stana i bez posla, sada opet ima i jedno i drugo! I što je najbitnije, neće strahovati da li će sin sutra imati da joj jede ili neće.

Akcija naše redakcije i Udruženja Srce za decu Pančeva je bila uspešna!

Posle manje od nedelju dana, porodica Marton ima novi krov nad glavom i ne zavise više od gazdarice koja ih je bez imalo ljudskosti u sebi izbacila na ulicu bez ičega.

Porodici Marton vraćena je vera u ljudskost i pomoć bez interesa.

Podsećamo, neverovatno tužna sudbina je zadesila samohranu majku Ilonu Marton i njenog trinaestogodišnjeg sina A.M. iz Pančeva kada su izbačeni iz stana zbog duga za struju.

Ilona i njen trinaestogodišnji sin izbačeni su na ulicu, uprkos tome što nemaju prihode i tome što je Ilona bolesnik i godinama krpi kraj s krajem, kako bi prehranila sebe i svog sina.

Kako je ostala bez prihoda, ostala je bez mogućnosti da isplati svoje dugove, od kojih je prednjačio onaj za struju, što je bio povod da joj gazdarica zapreti izbacivanjem na ulicu, ali to na kraju nije ostalo samo na pretnjama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.