IVAN IVANOVIĆ U STRAHU OD KESIĆA: Uplašio se od 24 MINUTA, pa je saradnicima izdao HITNU NAREDBU!
Ivan Ivanović i Zoran Kesić, Foto: Printscreen, Marina Lopičić

opasna konkurencija

IVAN IVANOVIĆ U STRAHU OD KESIĆA: Uplašio se od 24 MINUTA, pa je saradnicima izdao HITNU NAREDBU!

Nije im svejedno

Objavljeno:

Novu sezonu humorističke satirične emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem gledaoci će moći da prate na televiziji Nova S, što je dovelo, do pravog rata na toj TV, piše Srpski telegraf. Naime, konkurenciji se nimalo se nije obradovao drugi komičar Ivan Ivanović, koji je u neviđenoj panici da će mu Kesićev dolazak urušiti i onako neveliki rejting.

Kako ovaj list piše, autor i voditelj emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" na nož je dočekao kolega.

Maltretira saradnike

- Ivanu se ne dopada što će sada svi da ih upoređuju, kao što su to i ranije činili. A to poređenje nikada nije išlo u njegovu korist, naprotiv. Sada će to pogotovo biti izraženo jer će obojica biti u istoj medijskoj kući s razmakom od samo jednog dana u emitovanju njihovih emisija. Obojica rade slične formate, međutim, Ivanović je svestan Kesićeve popularnosti i zna da će biti "klanja" oko rejtinga, kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Kako dalje navodi, Ivanović je toliko uplašen da je svom timu naredio da mu kako znaju i umeju u narednih nekoliko sedmica obezbede najbolje moguće goste.

- Po ceo dan samo razmišlja o poslu, svojim saradnicima ne da mira! Ljudi su pod velikom tenzijom i ne dopada im se to što je Ivan toliko opterećen još sada kada je sve na početku. Strahuju kako će biti kada prođe nekoliko sedmica i kada budu imali pravu sliku. Njega posebno opterećuje što mu je karijera već dugo na silaznoj putanji i nikako ne može da je okrene u suprotnom pravcu - tvrdi izvor ovog lista.

To svakako ne zanima direktore ove medijske kuće, pa je tako nedavno direktorka kompanije "Junajted medija" Aleksandra Subotić izjavila da se veoma raduje novom projektu.

- Drago mi je što nam se na Novoj pridružuju Zoran Kesić i njegov tim , koji godinama stvaraju neverovatne emisije.

Kesić se odazvao i i poslao sledeći odgovor:

- Pazite, "Veče sa Ivanom Ivanovićem", koje je u petak i "Utisak nedelje" u nedelju su mi konkurencija. Izgled emisije se neće menjati , dakle, na isti način ćemo prilaziti temama, ista motivacija, ista želja pre svega za kritikovanjem negativnih pojava u našem društvu. Ali, ovoga puta na Novoj S ćemo biti bukvalno u sendviču između dve kvalitetne i gledane emisije, što je nama motiv da budemo još bolji- kaže Kesić.

Sportski pristup

On ističe da će za njega to biti izazov.

- Volim da se takmičim. I ranije dok sam se bavio sportom uvek sam voleo da pobedim, tako da ćemo i u ovom slučaju imati konačno sa kim da se takmičimo i nadam se da ćemo biti bolji i gledaniji. To je jednostavno sportski i ljudski želeti. Sve dok je fer-plej to je dobro, rekao je Zoran Kesić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.