Telekom Srbija pozvala Junajted grupu na nastavak razgovora
Foto: Telekom Srbija

Žele nastavak

Telekom Srbija pozvala Junajted grupu na nastavak razgovora

Dodaje se da je "ovo najbolji način da se zaštiti javni interes i interes svih naših korisnika i da ovakav predlog predstavlja fer poslovnu ponudu prema United Grupi"

Objavljeno:

Zvaničan poziv Junajted grupi da budu nastavljeni pregovori o kanalima koji su isključeni iz ponude kablovskog operatora Supernova.

"U zvaničnom obraćanju obavestili smo United Grupu da je kompanija Telekom Srbija formirala tim za pregovore sa njima, kao i da očekujemo da nas u najkraćem roku obaveste o terminu kada bi razgovori mogli da budu nastavljeni. Još jednom smo zamolili United Grupu da do okončanja pregovora omogući kablovskim operatorima koji posluju pod brendom Supernova, Radijus vektoru i Kopernikus Technology, a koji su deo grupacije Telekoma Srbija, da nastave distribuciju kanala United Grupe u skladu sa ugovorom koji je bio na snazi do 31. decembra 2019. godine", navodi se u saopštenju Telekoma Srbija. Dodaje se da je "ovo najbolji način da se zaštiti javni interes i interes svih naših korisnika i da ovakav predlog predstavlja fer poslovnu ponudu prema United Grupi". "Pri tome, naša želja je da postignemo dogovor o novom ugovoru što pre i na obostrano zadovoljstvo. Nadamo se da će do razgovora doći u najkraćem roku", ističe se u saopštenju Telekoma Srbija Junajted grupi.

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.