SRĐAN DRAGOJEVIĆ POSIPA SE PEPELOM POSLE TOLIKO GODINA: Ovaj film sebi nikad neće oprostiti
Srđan Dragojević progovorio o filmu "Slatko od snova", Foto: Dragan Kadić

iskreno

SRĐAN DRAGOJEVIĆ POSIPA SE PEPELOM POSLE TOLIKO GODINA: Ovaj film sebi nikad neće oprostiti

Radnja ovog filma usmerena je na priču o mladoj devocji sa velikim snovima

Objavljeno:

Srđan Dragojević na svom zvaničnom Tviter nalogu osvrnu se na film "Slatko od snova" u kome glavnu ulogu tumači Dragana Mirković, čiji je scenari potpisao zbog 20.000 maraka.

Naime, prema njegovim rečima Radosav Raka Đokić pozvao ga je kako bi ga zamolio da "popravi Barišićev scenario". Danas se očigledno kaje zbog toga, jer ga mnogi često prozivaju zbog rada na ovom filmu.

- Oko “Slatkog od snova” za koji me botovi često drkaju, priča je zabavna. Raka Đokic me pitao da popravim Barišićev scenario, (C. Bombarder), ne da režiram. - Može, moj honorar je 10 hiljada maraka, ali da ne budem potpisan -Je l' može 20 hiljada maraka, da te potpišem? - pitao on. Pristah i zaj...se - napisao je Dragojević.

Podsetimo, radnja filma "Slatko od snova" usmerena je na priču o mladoj devojci (Dragani Mirković) koja radi u "Mekdonaldsu", a sanja o slavi na estradi. Raznoseći porudžbine ona upoznaje kralja šou-biznisa koji je i vlasnik Fabrike snova, što će joj pružiti mogućnost za ostvarenje sna. Na putu ka uspehu sreće duha Elvisa Preslija koji, pošto je Srbin (zvao se Veselin Prislić), dolazi u rodni kraj da, makar posle smrti okusi nešto od topline zavičaja. Preslijev duh postaje devojčin ​​glavni saveznik.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.