HOROR, MLADIĆ IZ SRBIJE TRENIRAO STAFORDE DA UBIJAJU MEŠANCE! Jezivi snimci se pojavili na DRUŠTVENIM MREŽAMA!
Staford, ilustracije, Foto: Printscreen

HOROR!

HOROR, MLADIĆ IZ SRBIJE TRENIRAO STAFORDE DA UBIJAJU MEŠANCE! Jezivi snimci se pojavili na DRUŠTVENIM MREŽAMA!

Dok se korisnici mreža zgražavaju nad užasnim prizorom sa fotografija, o celom slučaju obavešeni su policija i tužilaštvo...

Objavljeno:

Stranice koje se bave zaštitom životinja na društvenim mrežama objavile su izuzetno uznemirujuće fotografije, snimke i identitet mladića iz Kuršumlije koji se, kako su naveli, predstavlja kao uzgajivač i prodavac pasa rase staford, ali ih istovremeno priprema za borbe tako što svoje staforde huška da ubijaju ulične pse.

Na stranici „Ko zlostavlja i ubija životinje u Srbiji“ objavljene su izuzetno uznemirujuće fotografije, na kojima se može videti kako stafordi za koje se navodi da pripadaju ovom mladiću, kolju mešance. Na dve objavljene slike stafordi grizu okrvavljenog mešanca za prednji i zadnji deo tela.

“Dok se korisnici mreža zgražavaju nad užasnim prizorom sa fotografija, o celom slučaju obavešeni su policija i tužilaštvo”, piše Blic.

Pojavio se i jeziv video-snimak istog kadra, gde se vide stafordi dok bukvalno kolju nemoćnog psa koji je položen na leđa u bolovima cvili i pokušava da se otrgne od razjarenih životinja.

Priložena je i fotografija prepiske koju je nepoznati korisnik vodio sa Jovanom u kome krvnik otvoreno govori da je „sklonio“ štence koji mu se estetski nisu dopali jer su „trikolori“:

foto: Printscreen

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju postupili su po prijavi i o istoj obavestili Osnovno javno tužilaštvo u Prokuplju, koje će preuzeti slučaj u dalju nadležnost, rečeno je u MUP-u.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.