FEMINISTKINJE OTERALE ALIĆA SA SVOJE KONFERENCIJE! Čovek koji je imao pedofilske izjave doživeo totalnu blamažu
Sa nasilnicima se ne pregovara: Jelena Riznić, Foto: Printscreen

zakuvalo se

FEMINISTKINJE OTERALE ALIĆA SA SVOJE KONFERENCIJE! Čovek koji je imao pedofilske izjave doživeo totalnu blamažu

Samo ste pokazale da ste slabe, i da vam je ideologija inferiorna

Objavljeno: 15:25h
Dejan Katalina

Mihailo Alić, jedan od najpoznatijih domaćih zagovornika „istinske ravnopravnosti polova“, branilac muškaraca ugroženih "feminističkom pošasti", čovek sa kontroverznim stavovima vezanim za pedofiliju, izbačen je sa konferencije Feminizam i levica, koja se ovog vikenda održao na Filozofskom fakultetu u Beogradu.

Jelena Riznić, aktivistkinja i jedna od organizatorki konferencije, je, prema rečima "ženske sekcije" grupe Marks 21, "demonstrirala šta se radi sa mizoginim predatorima kada iz ženomrzačkih Fejsbuk grupa izađu na svetlost dana.

Alić napušta salu
Alić napušta salufoto: Printscreen

Riznićeva je nakon ovog incidenta kazala:

Feminiskinja Jelena Riznić
Feminiskinja Jelena Riznićfoto: Printscreen

- Na našoj konferenciji pojavio čovek koji je poznat po pisanju tekstova u kojima relativizuje nasilje nad ženama i decom, relativizuje pedofiliju, koji je zlostavljao feministkinje i kačio njihove podatke u svojoj ženomrzačkoj grupi Glas za muškarce, kačeći tako i metu na čelo svakoj od nas. Sa nasilnicima se ne pregovara. Za nasilnike ne važi sloboda govora. Nasilnicima se ne daje platforma - objasnila je Riznićeva, dok je Alić imao bitno drugačije viđenje iste situacije:

Mihailo Alić
Mihailo Alićfoto: Printscreen

- Čega se pametan stidi, time se budala ponosi. Samo ste pokazale da ste slabe, i da vam je ideologija inferiorna. A nalazite krupne muškarce da završe prljave poslove za vas (plaćeno obezbeđenje samo izvršava naloge). Video je sniman sa 2 kamere, i montiran naknadno, očigledno je da su feministkinje veomna dobro pripremljene i obučene za svoje subverzivne delatnosti - konstatovao je Alić na svom Fejsbuk nalogu.

BONUS VIDEO:

MISLIO JE DA LUDI I DA GA OPSEDAJU DUHOVI! Dedu zapanjilo ko mu noćima sređuje stvari po šupi! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.