SAMA JE TRAŽILA DA JE SILUJU! Posle objave da pedofilija nije ako dete pristane na seks, stiže nešto JOŠ GADNIJE
Mihailo Alić, Foto: Printscreen/facebook

dokle?

SAMA JE TRAŽILA DA JE SILUJU! Posle objave da pedofilija nije ako dete pristane na seks, stiže nešto JOŠ GADNIJE

Nakon njegove objave se podigla velika bura, a mnogi su rekli kako su ga i prijavili na Tviteru zbog iznošenja ovakvih stavova u javnost

Objavljeno: 14:25h

Mihailo Alić, pisac i kako sebe naziva, aktivista za istinsku ravnopravnost polova, digao je veliku buru na Fejsbuku nakon šokantnih objava u kojima je tvrdio da pedofilijom ne treba da se smatra seks sa osobom koja je odavno dobrovoljno izgubila nevinost nezavisno što nije punoletna.

Nakon te objave se podigla velika bura, a mnogi su rekli kako su ga i prijavili na Tviteru zbog iznošenja ovakvih stavova u javnost.

Nakon što je veći deo muške populacije koja prati Alića, rešilo da ga podrži, oglasila se i Fejsbuk grupa, "Ženska mreža".

Tamo su izneti "printskrinovi" u kojima se njegovi stavovi podržavaju, a njegovo ponašanje odobrava. Mnogi su otišli i korak dalje.

Bilo je onih koji su tvrdili da su feministkinje "nedojebane" i da ih treba juriti "govnjivim motkama", kao i da žena svojim oblačenjem poziva ili ne poziva "na silovanje".

Silovanje je kada te ona izaziva svojim načinom oblačenja. Kraj i tačka, naveo je jedan mladić.

"Ove govnarke treba na robiju", komentar je drugog mladića.

Feministkinje bih vrlo rado zaposlio po rudnicima i sličnim mestima i na taj način bih im pomogao jer je "dokon um, đavolje igralište", naveo je još jedan mladić koji tvrdi da je to pravedna ravnopravnost polova.

Podsećamo, Mihailo je nedavno izdao knjigu, i kako je napisao u pitanju je štivo koje će se posebno svideti "ljubiteljima" feminizma" pod nazivom "Muškarci pod opsadom".

On je inače veoma aktivan na Tviteru, a većina tvitova se bavi temom "roda" i pravima muškaraca.

Neki tviteraši su napisali kako je Mihailo profesor XIII beogradske gimnazije, dok njemu na Fejsbuk profilu stoji da je pohađao tu gimnaziju, ali i ne da radi u njoj.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.