POSLE 30 GODINA SMENJEN NAJLEGENDARNIJI DIREKTOR! Ima samo OSNOVNU ŠKOLU, a svi su ga zapamtili zbog SMEŠNIH IZJAVA
Jovan Vujanović, Foto: Printscreen/twiter

kraj jednog perioda

POSLE 30 GODINA SMENJEN NAJLEGENDARNIJI DIREKTOR! Ima samo OSNOVNU ŠKOLU, a svi su ga zapamtili zbog SMEŠNIH IZJAVA

Vujanović ima završenu samo osnovnu školu, zbog čega je u nekim situacijama delovao nepismeno i neobrazovano....

Objavljeno:

Nakon više od trideset godina rada na funkciji direktora preduzeća Novi Sad Gas, Jovan Vujanović, smenjen je sa ove funkcije.

Kako saznajemo, većinskim glasovima Upravnog odbor Društvenog preduzeća Novi Sad Gas, smenjen je dotadašnji direktor Jovan Vujanović, a na njegovo mesto je imenovan Milan Đukić, izvršni direktor za pravne poslove u Srbijagasu.

Do smenjivanja je došlo zbog toga što Novi Sad Gas ima dugovanja Srbijagasu, koja se procenjuju da su preko milijarde dinara.

Jovana Vujanovića svi pamte još pre nekoliko godina kada je svojim izjavama postao jedan od popularnijih direktora u Srbiji.

Kako se tvrdi, Vujanović ima završenu samo osnovnu školu, zbog čega je u nekim situacijama delovao nepismeno i neobrazovano, ipak, među svojim sunarodnicima je bio poštovan i voljen.

Najviše pažnje je privukao na društvenim mrežama 2016. godine, kada je u intervjuu za TV „Jesenjin“ pokazao koliki je "poznavalac" maternjeg jezika, govoreći „Novi Sat“, „kvaliti se“, „zakvaljujem“, „kvarevi“, „teknologija“, „šnjima“, „labaratorija“, „razlag“, „palemika“, samo su neki od primera koje je Vujanović izjavio.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.