ČOBANI SPECIJALCI, AJMO LAJK SVI MLAĐI OD 18 GODINA! Maloletnici u spotovima sa drogom, POČELI I DA RATUJU
Jutjuberi, Foto: Printscreen/Youtube

da li je ovo normalno?

ČOBANI SPECIJALCI, AJMO LAJK SVI MLAĐI OD 18 GODINA! Maloletnici u spotovima sa drogom, POČELI I DA RATUJU

Živimo u svetu gde odrasli napadaju i vređaju maloletnu decu

Objavljeno:

Čini se da su uvrede i psovke na jutjubu, na žalost, postale sasvim trivijalna stvar. Ipak, pojavila se jedna pesma, koja korisnike ove platforme nije baš ostavila ravnodušnim.

Naime, Nikola Jovanović, poznat pod imenom Nixa Zizu, snimio je pemu pod nazivom "YouTube Specijalci". Ovaj jutjuber ima preko trideset godina, ali svojim ponašanjem i pesmom koju je snimio, teško da se može reći da je postao mudriji i pametniji godinama.

Ne samo da mu u naslovu pesme stoji izraz "Specijalci" koji se nekoliko puta pominju i u samoj pesmi, već u njoj proziva i ismeva maloletnu decu, odnosno Nemanju Rajkovića i Stefana Jankovića.

Njih Nikola u pesmi naziva specijalcima, čobanima i sličnim neprikladnim nazivima.

Na ovu pesmu, sličnim sadržajem su odgovorili i prozvani dečaci. Stefan je takođe, ispevao pesmu i snimio spot naziva "Otac specijalaca". Kao odgovor na Nikolinu pesmu, maloletno dete je koristilo iste izraze kao on, a spot za pesmu mu je prepun droge, novca i sličnog.

Nemanja Rajković takođe, nije ćutao na Nikolinu pesmu, ali je on odabarao malo blaži način da odgovori na istu. Zato je snimio svoje rekacije na Nikolin spot, gde je rekao da je ovako nešto i očekivao, ali da se nije uplašio.

Još više zabrinjava komentar ispod Nikolinog videa, koji glasi: "Like ako si manji od 18 godina ???", a ovaj komentar lajkovalo je preko trista dece, i ko zna koliko je njih još pogledalo isti.

Sve u svemu, očigledno da živimo u svetu gde odrasli napadaju i vređaju maloletnu decu, i to na ovako užasan način, a da ostala deca svakako da pomno prate i komenatrišu sva dešavanja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.