BAKA PRASE OPET IZNERVIRAO SRBIJU! Devojka mu je saopštila da je MOŽDA TRUDNA, a on joj REKAO ABORTUS!
Foto: Printscreen Instagram

PRELAZI GRANICE

BAKA PRASE OPET IZNERVIRAO SRBIJU! Devojka mu je saopštila da je MOŽDA TRUDNA, a on joj REKAO ABORTUS!

Najpopularniji jutjuber na Balkanu Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, prilično je uznemirio svoje fanove na društvenim mrežama, kada je objavio da će ovoga puta, možda stvarno postati otac.

Objavljeno:

Naime, on je na Instagram storijima objavio anketu i nekoliko statusa u kojima je napisao da mu je "ova" , misleći na svoju devojku, trudna.

On je u satima koji su usledili objavljivao i prepiske sa svojim roditeljima i porodicom, u kojima je raspravljao o kontracepciji i zaštiti.

foto: Printscreen Instagram

Majka ga je tako pitala da li zna za pojam "kontracepcije" i da li je njegova devojka to koristila. On je kasnije napisao da njegova devojka ipak nije u drugom stanju, kao i da je test za trudnoću bio negativan.

foto: Printscreen Instagram

Međutim, fanovi popularnog jutjubera ipak su mu zamerili jer se na grub način našalio sa osetljivom temom, napisavši "dečak ili abortus" , a naveli su da ga između ostalog, prati i mnogo malih devojčica i dečaka koji bi njegove šale mogli da prihvate "zdravo za gotovo".

foto: Printscreen Instagram

"Kada si javna ličnost, moraš više da vodiš računa o onome što pišeš na društvenim mrežama ili javno izgovaraš" , glasio je jedan od komentara.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.