NIJE VIŠE KUL: Pojavila se fotografija koju bi Željko Mitrović najradije da spali!
Željko Mitrović, Foto: Nemanja Nikolić

KUCAMO NA VRATA ZABORAVLJENIH ASOVA

NIJE VIŠE KUL: Pojavila se fotografija koju bi Željko Mitrović najradije da spali!

Tako je bilo...

Objavljeno:

S vremena na vreme svi postanu nostalgični, a ovih dana mnogi su se prisetili prošlosti zahvaljujući jednoj fotografiji na Tviteru.

Naime, na ovoj društvenoj mreži, jedan Tviteraš objavio je fotografiju uz opis "Kucamo na vrata zaboravljenih asova", a opis se odnosio na lik Željka Mitrovića.

Tačnije, objavljena fotografija zapravo je plakat izborne kampanje u kojoj je Željko učestvovao 2000. godine kada je bio kandidat za poslanika na listi SPS-JUL.

O njegovom angažmanu u toj partiji pisalo je Vreme.

Zašto je ušao u JUL: Zvao ga je "drug" Aleksandar Vulin i "u početku naših razgovara cela stvar mi je izgledala vrlo perspektivno". Ostao je u partiji nakon Vulinovog odlaska jer "nivo ostrašćenosti mi je govorio da bi moj odlazak ugrozio kompaniju koja zapošljava 300 radnika".

Zašto je napustio JUL: "Završio je s političkim životom" jer se "oseća delimično odgovornim za loše izborne rezultate". To se desilo 26. septembra, dva dana posle izbora. Propao je na lokalnim izborima u rodnom Zemunu, iako je vodio verovatno najskuplju predizbornu kampanju ikad. U JUL-u je bio od 1996. godine, u poslednjem periodu na funkciji šefa sektora za marketing. Tvrdi da predizbornih spotova drugih partija na Pinku nije bilo jer se opozicionari "nisu javili".

Mnogi su se na Tviteru oglasili pozitivnim komentarima da je Mitrović baš bio kul u mladosti, a neki su se pitali ko se setio da ovu fotografiju pronađe.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.