ANA SE NUDILA MITROVIĆU ZA OGROMNE PARE: Odbio je i to NEKOLIKO PUTA DO SADA!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

ANA SE NUDILA MITROVIĆU ZA OGROMNE PARE: Odbio je i to NEKOLIKO PUTA DO SADA!

Bivša zadrugarka Ana Korać svim silama se trudi da se vrati u Zadrugu, međutim, čelnici televizije "Pink" su morali nekoliko puta da je odbiju zbog nerealnih zateva koje je postavila.

Objavljeno:

Kako pišu beogradski mediji, Koraćeva je od Mitrovića tražila 100.000 evra kako bi ušla u "Zadrugu 3", međutim, Mitrović ju je odbio!

- Ana Korać i njen dečko David Dragojević živeli su na visokoj nozi i trošili dosta novca otkako su izašli iz rijalitija. Pošto nemaju stalne prihode, već žive od reklamiranja na Instagramu i angažovanja u spotovima, kojih i nema mnogo, kontaktirali su sa produkcijom ružičaste televizije i ponudili da uđu u rijaliti. Mitroviću se ta ideja veoma svidela, pogotovo što su u rijalitiju Davidov brat Dejan i njegova supruga Dalila, ali kada je čuo koju sumu traže, momentalno ih je odbio - tvrdi izvor blizak paru i dodaje da je prvobitno trebalo da uđe samo Ana.

My baby Hugo ??????

A post shared by ? Ana Korac ? Official (@ana_korac) on

- Bivša zadrugarka je vrlo samouvereno ponudila svoje uslove i iznela zašto smatra da bi trebalo da dobije 100.000 evra. Ona je tokom razgovora istakla da je najjača učesnica, i dagde god da se pojavi nastane dobra priča, da je zbog nje i Davida prošla sezona bila najgledanija... Iako su ti argumenti tačni, suma koju je tražila je prevelika i tu svotu niko nije želeo da komentariše. Pošto joj je novac očajnički potreban, ona je ponudila da za istu sumu uđe i njen momak David, ali ni taj predlog nije prihvaćen - ispričao je izvor i istakao kako je Ana pokušala da se cenjka za iznos kako bi se našla na luksuznom imanju.

@ipecenica ?‍♀️?

A post shared by ? Ana Korac ? Official (@ana_korac) on

- Pošto produkcija "Pinka nije htela ni da čuje za taj iznos, Koraćeva je smanjila svoju svotu za nekoliko hiljada evra, ali bezuspešno. Dogovor nije postignut, , ali šansa postoji da popularni par ipak u jednom trenutku uđe u šou, ukoliko smanji cenu za ulazak. Ana se poverila svom dobrom prijatelju da bi veoma volela da uđe u rijaliti, jer bi bili sa porodicom, a i ove sezone bi imali najveće šanse da osvoje bolje mesto i uđu u siperfinale - rekao je izvor.

Ni Ana, ni David nisu se oglasili povodom ovih tvrdnji.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.