PRITISCI RASTU, NAJAVLJIVAO SAM NEMIRE NA KOSOVU! Milika je predvideo poplave u Srbiji, OVO NAM VIDI U BUDUĆNOSTI
Milika Kaljević, Foto: Printscreen/facebook

proročanstvo

PRITISCI RASTU, NAJAVLJIVAO SAM NEMIRE NA KOSOVU! Milika je predvideo poplave u Srbiji, OVO NAM VIDI U BUDUĆNOSTI

Astrolog koji je predvideo poplave 2014. godine i haos u Siriji, rešio je da progovori o tome šta nas očekuje u narednom periodu

Objavljeno: 15.09.2019. 09:28h
  • 96

Šta čeka ceo svet? Kakva sudbina? 

Šta čeka Srbiju? 

Ova pitanja često se postavljaju, a odgovore ne zna niko. Sve se svodi na - puka nagađanja.

O promenama u svetu, teškim godinama iza nas, ali i onima koje su pred nama za Espreso je govorio Milika Kaljević, astrolog koji je predvideo poplave u Srbiji 2014.godine, kao i haos u Siriji.

- Već neko vreme imamo priliku da čujemo kako su astrolozi i okultisti "Vladari iz senke", šta Vi mislite o tome?

- Mnogi portali su pisali da sam ja “vladar iz senke”, ali nisam.
Nemam nikakvog dodira sa politikom ni sa vlastima, to su priče takozvanih “teoretičara zavera”. Istina je da su kroz istoriju mnogi kraljevi, prinčevi, generali I drugi moćni ljudi slušali savete astrologa, čak su i oni sami bili astrolozi i okultisti, ali ovo je ipak 21.vek i naravno da su mi te glasine smešne.

- Vaše kolege u poslednje vreme govore o tome da se na svakih 20 godina dešavaju bitne promene u svetu. Kažu kako je baš taj period sada, da li je to istina? Šta Vi kažete o tome?

- Ne bih se složio da se svakih 20 godina dešavaju bitne promene. Pre četiri godine govorio da ćemo imati slične (ne iste) godine devedesetim. Govorio sam o tome kako će se buditi duhovi devedesetih, pojačan odliv stanovnišva, nezadovoljstvo, reprize…. I naravno, nemiri kroz Kosovo i Metohiju koje sam najavio pre četiri godine.


- 2020.godina će biti najteža godina u poslednjih trideset godina, ali će 2021.godina doneti pokretanje revolucionarnih promena, kako na našem ličnom tako i na kolektivnom planu.


 - U 2020. godini će na ceni biti zapostavljeni zanati (tesari, obućari, moleri, stolari, metalostrugari itd…) i razvoj teške industrije.
Pritisci na Srbiju će rasti, ali će Srbija 2021.godine proći kroz velike promene i osloboditi se duhova prošlosti koji su zaista postali preteški. Opet bih ponovio da Srbija i Balkan postaju tektonski i vremenski veoma nestabilno područje.


- U Vojvodini će biti česte pojave kako narod kaže: “ludih vetrova”.
Što se tiče Vojvodine u njoj će doći do “povratka” zaboravljenih poljoprivrednih kultura koje su postojale pre i posle Drugog svetskog rata (mislim na industrijsku konoplju). U budućnosti, mašine će uzimati poslove ljudima.

 

- Jedno u nizu Vaših uspešnih predviđanja su svakako i poplave u 2014.godine, da li Srbiji preti slična opasnost i da li imamo razloga za strah što se vremena tiče?

Istina, to se nažalost i ostvarilo.
Biće obilnijih padavina, jakih vetrova, potresa, veoma jakih kiša, velikih temperaturnih razlika, često će se pojavljivati gradonosni oblaci i bilo bi dobro da se protivgradne stanice dobro naoružaju protivgradnim raketama.
Ova zima će biti duga, a nagle temperaturne promene će nepovoljno delovati ne samo na stare i bolesne, nego i na mlade
.

Ovo je samo deo onoga što nam je Milika otkrio, ostanite uz naš portal i saznajte šta nas još očekuje u godini koja sledi, kao i kakve će bitne promene u svetu da se dogode.

Bonus video:


(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media