PROBALA SAM GRUDNJAK U RADNJI, HTELA SAM ODMAH DA GA KUPIM: Onda sam primetila užasnu stvar, ZGADIO MI SE ŽIVOT!
Ispobavanje grudnjaka, ilustracija, Foto: Printscreen

FUJ!

PROBALA SAM GRUDNJAK U RADNJI, HTELA SAM ODMAH DA GA KUPIM: Onda sam primetila užasnu stvar, ZGADIO MI SE ŽIVOT!

Pazite kako kupujete!

Objavljeno:

Kupovina grudnjaka je užasno iskustvo, posebno ako imate grudi veće od prosečnih.

Postaješ ponekad i očajna i gotovo da u svakoj radnji isprobavaš grudnjak, jer samo želiš da nađeš onaj koji ti dobro stoji. Zato i ne razmišljaš o tome da li je isti taj grudnjak pre tebe probalo još more žena, i da li su bile okupane ili ne. Veruješ da je prodavnica čista i da imaju standarde, kao i da proveravaju sve artikle pre nego što ih vrate na rafove i ofingere.

Ipak, to očigledno nije bio slučaj u situaciji u kojoj se našla korisnica Tvitera Natali, pa je i podelila svoje iskustvo sa svetom.

Prvo je pomislila da je konačno pronašla pravi grudnjak koji joj sjajno pristaje i da bi trebalo da ga kupi, ali kako nije imao nikakvu oznaku, pozvala je prodavačicu da joj pomogne.

Ispostavilo se da grudunjak nije imao etiketu, jer zapravo nije pripadao toj prodavnici. Neko je jednostavno skinuo svoj stari grudnjak, ostavio ga na vešalici i zamenio novim.

A svi znamo da većina žena zaista retko pere grudnjake... Tako da možete da zamislite koliko je gadna i grozna čak i sama ideja da isprobavate brus koji je neko nosio ko zna koliko puta pre vas.

Ono što je zapravo pitanje - kako je moguće da je došlo do ovakve greške. Čak i ako ova prevara nije primijećena, kako neko od zaposlenih nije primetio da su na police vratili nešto što je već nošeno i što ne pripada njihovom brendu?

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.