KRAJ NEKADAŠNJEG GIGANTA: Imovina fabrike Goša oglašena na prodaju
Fabrika drumskih vozila "Goša", Foto: VLADIMIR ŠPORČIĆ

NADMETANJE

KRAJ NEKADAŠNJEG GIGANTA: Imovina fabrike Goša oglašena na prodaju

Agencija je oglasila prodaju javnim nadmetanjem i imovine kompanija za snabdevanje parom i toplom vodom "Goša-zajednički pogoni" u stečaju

Objavljeno: 16.08.2019. 20:16h

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju javnim nadmetanjem nepokretnosti Fabrike drumskih vozila "Goša" iz Smederevske Palanke u stečaju, po početnoj ceni od 39,7 miliona dinara.

Na prodaju su posebno ponuđene i montažne garaže, vozila, oprema za mašinsku obradu, kao i umetničke slike čija je ukupna početna vrednost 4,7 miliona dinara.

Pravo kupovine imaju sva pravna i fizička lica, rok za otkup prodajne dokumentacije je 10. septembar, a javno nadmetanje održaće se 17. septembra.

Agencija je oglasila prodaju javnim nadmetanjem i imovine kompanija za snabdevanje parom i toplom vodom "Goša-zajednički pogoni" u stečaju.

Prodaju se kompresorska stanica po početnoj ceni od 9,4 miliona dinara, kao i toplana sa toplovodnom mrežom po počtnoj ceni od 14,2 miliona dinara.

Pravo na kupovinu takodje imaju sva pravna i fizička lica, rok za otkup prodajne dokumentacije je 10. septembar, a javno nadmetanje održaće se 17. septembra.

 

Bonus video:

(Espreso.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media