MILENA JE PRE 6 MESECI DOBILA ĆERKU, BILA JE NAJSREĆNIJA ŽENA NA PLANETI: A onda je saznala da boluje od raka
Rak dojke kao najveći uzročnik smrti žena, Foto: Profimedia

potrebna pomoć

MILENA JE PRE 6 MESECI DOBILA ĆERKU, BILA JE NAJSREĆNIJA ŽENA NA PLANETI: A onda je saznala da boluje od raka

Ona je samohrana majka, borac, pomozimo joj da i ovoga puta pobedi

Objavljeno:

Milena Milenković (39) je IT stručnjak, zaljubljenik u fotografiju, frilenser. Ona je sestra, drugarica, a od pre šest meseci i majka. Tada je dobila njenu Vasiliju. Paličicu kako je zove.

Bila je najsrećnija na svetu dok joj pre mesec dana, kao grom iz vedra neba, doktori nisu saopštili strašnu vest. Mileni je dijagnostifikovan invazivni rak dojke.

Milena, već kakva je, na to je rekla "idem dalje". Međutim, pored terapija u bolnici, ova hrabra žena mora da kupi i neke dodatne lekove, pa je zamolila prijatelje za pomoć.

A oni, vođeni njenom parolom, pokrenuli su akciju na društvenim mrežama sa haštagom #idemdalje. Organizovali su humanitarni odbojkaški turnir na Adi za koji možete da se prijavite do 2.avgusta u 12 sati.

- Pored takmičenja, tu će biti i kreativna radionica za decu, šminkanje i pravljenje pletenica za devojke i mame, i igranje društvenih igara. Sav novac će ići Vasiliji i Mileni za njeno dalje lečenje - kažu organizatori turnira.

Milena je inače već na terapijama pa neće moći da se pojavi na turniru. Pored toga, kaže, radiće dokle god bude mogla, piše Telegraf.

Kad je teško, ona ide dalje. Hajmo i mi sa njom.

Možete joj pomoći i uplatom na račune:

Uplate iz Srbije: 160-5400100322249-45 Banca Intesa za Milenu Milenković svrha Humanitarna pomoć

Uplate iz inostranstva: INSTRUCTION FOR CUSTOMER TRANSFERS IN EUR 56: Intermediary: BCITITMM Intesa Sanpaolo spa Milano Italy 57: Account With Institution: SWIFT: DBDBRSBG Banca Intesa ad Beograd MILENTIJA POPOVICA 7B, 11070 NOVI BEOGRAD Republic of Serbia 59: Beneficiary Customer: RS35160543020017194596 MILENA MILENKOVIC 18108 NIS-MEDIANA REPUBLIC OF SERBIA

PayPal uplate: vaskaimama@gmail.com

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.