UPOZNAO JE DEVOJKU U KAFIĆU I SPAVAO S NJOM: Posle četiri godine ZAZVONIO MU JE TELEFON...
Izalazak u kafić, Foto: Profimedia

zanimljiva vest

UPOZNAO JE DEVOJKU U KAFIĆU I SPAVAO S NJOM: Posle četiri godine ZAZVONIO MU JE TELEFON...

Devojka s kojom je davno spavao javila mu se porukom i napisala da imaju ćerku od četiri godine

Objavljeno: 01.08.2019. 08:27h
  • 21

Pre pet godina spavao je se s devojkom koju je upoznao u kafiću, a sada mu se javila i rekla kako ima ćerku za koju nije ni znao. Za savet je pitao psihologa portala The Sun Deidree.

Upoznali su se u kafiću, a kasnije su završili kod njega kući. "Pričali smo sve vreme u kafiću i mislio sam kako bi to mogao biti početak nove veze. Onda me pitala može li doći do mene i naravno da sam pristao. Seks je bio stvarno odličan, kao da smo stvoreni jedno za drugo."

Pitao ju je hoće li se ponovno videti i dao svoj broj, a ona ga je nazvala pet godina kasnije sa zanimljivim vestima. "Danas imam devojku. Šokirala me nena poruka koja je došla kao iz vedra neba. Napisala je kako je one večeri ostala trudna i da ima ćerku. Ćerka je navodno moja, a sada ima četiri godine."

Ćerku je odgajala sa svojim partnerom, koji veruje da je dete njegovo, kao ostala dva deteta. Napisala mu je i kako se nedavno razvela od tog muškarca i zato mu se sada javila. "Devojka mi kaže kako je neobično da mi se baš sada javila, nakon svih ovih godina. Blokirao sam je na telefonu kako me ne bi mogla više dobiti. Mislite li da je to ispravan postupak?"

Deidre je odgovorila: "Razmišljate li o sebi ili o svom detetu. Zašto ova žena veruje da ste baš vi otac? Zašto je prekinula sa svojim dečkom? Možda je on sumnjao sve vreme. Blokiranjem ostajete bez odgovora i možda zato sada pišete meni. Probajte joj se javiti i pitati da se napravi DNK test kako biste saznali sve odgovore.

 

Bonus video:(Espreso.rs/Večerni.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media