IZ AUSTRALIJE SU DOŠLI U BG DA BI SE VENČALI: On je srpskog  porekla, njihov sklad krije JEDNU TAJNU (VIDEO)
Stejsi Petrakis (29) i Alek Đoković (32) iz Australije venčali su se juče na Kalemegdanu, Foto: blic.zena.rs/printscreen

zanimljivo

IZ AUSTRALIJE SU DOŠLI U BG DA BI SE VENČALI: On je srpskog porekla, njihov sklad krije JEDNU TAJNU (VIDEO)

Ljubav koja ih spaja je zaista poput one koja inspiriše scenariste romantičnih filmova

Objavljeno:

Slušate o bajkovitom venčanjima, a onda se jedno desi pred vašim očima. Stejsi Petrakis (29) i Alek Đoković (32) iz Australije venčali su se juče na Kalemegdanu. U njihovu čast je na ulazu u Beogradu tvrđavu postavljeno posebno iznenađenje - dve glavne kule "opkolile su" raskošne crvene zavese, ukrašene hiljadama i hiljadama ruža. Ispratili smo momenat kada je bračni par video šta im je priređeno, a onda smo razgovarali sa mladencima.

Alek koji je rođen u Australiji, a koji je srpskog porekla i Australijanka Stejsi (od juče Stejsi Đoković), koja u sebi ima i grčke i srpske krvi (tu se krije i mala, važna tajna njihovog sklada), otkrili su nam sve detalje njihove ljubavne priče, piše "Blic Žena".

Ljubav koja ih spaja je zaista poput one koja inspiriše scenariste romantičnih filmova, a scenarista jučerašnjeg iznenađenja je Nadia Duran, organizatorka venčanja iz Australije, čije su kreativne ideje poznate širom sveta.

Sa Nadiom smo pričali o Srbiji, Beogradu i naravno, venčanju Stejsi i Aleka,piše "Blic Žena".

Beskonačno obožavanje ?❤️

A post shared by Ivana Andjusic Maksimovic (@ivanamaksimovic) on

Instalacija koju je sa svojim timom kreirala Nadia nalazi se i danas na Kalemegdanu kako bi oni koji to žele, mogli da se fotografišu pored nje.

Pored nje su se juče slikali i naša strelkinja Ivana Maksimović Anđušić i njen suprug košarkaš Danilo Anđušić koji su prisustvovali drugom venčanju na Kalemegdanu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/zena.blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.