OTKRIVEN RAZLOG ZAŠTO SE MUŠKARCI ŽENE: Postoji jedan odlučujući faktor!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

istraživanjE

OTKRIVEN RAZLOG ZAŠTO SE MUŠKARCI ŽENE: Postoji jedan odlučujući faktor!

Ako se ne osećaju spremni - muškarci neće postaviti pitanje svih pitanja

Objavljeno: 20.07.2019. 18:32h
  • 5

Prema jednom istraživanju postoji odlučujući faktor koji će podstaknuti muškarca da skupi hrabrost, te zaprosi ruku voljene.

Muškarcima treba vremena da procesuiraju razne faktore kako bi konačno bili spremni na ženidbu, ali žele ida isprobaju i neke stvari u zajedničkom životu.

Ako se ne osećaju spremni - muškarci neće postaviti pitanje svih pitanja.

Već dugo vremena čekaš da te zaprosi, ali nikako da dođe do toga? Možda je jedan (presudni) faktor kriv za to. Naime, prema rezultatima nedavno sprovedenog istraživanja, postoji jedna stvar na koju većina muškaraca čeka pre nego zakorači nogom na oltar.

Pravi tajming

Zvuči smešno, ali kod mnogih muškaraca odjednom dolazi do „klika“. Naime, postoji jedan ključni trenutak u kojem oni postanu svesni da žele oženiti svoju partnerku – ili ne žele! To je često poznati „trenutak rastanka“ u kojem parovi odjednom prekinu vezu, premda je polako vreme za venčanje i porodicu. Venčanje je za muškarce novi veliki korak o kojem trebaju dobro promisliti. Ako se ne osećaju spremni, neće postaviti pitanje svih pitanja.

"Check lista"

Ne postoji standardni tajming ili doba u kojoj će se muškarci odlučiti reći „DA!“. Ali, postoje određene stvari koje žele da naprave pre venčanja. Tako se može videti je li spreman za brak ili nije. Na primer, kod mnogih muškaraca je posao skroz visoko na popisu. Oni žele svojoj budućoj nešto ponuditi, pa im je važno da pre venčanja finansijski dobro stoje. Osim toga, muškarci paze na to da „isprobaju“ s partnerkom što je više moguće svakodnevnih situacija (svađu, zajedničko putovanje i sl.).

Ono što je u poslednje vreme muškarcima dosta bitno je - ne samo finansijska stabilnost - već i perspektiva na poslovnom planu, kako bi u prvim godinama braka napredovali i pokušali svojoj budućoj porodici omogućiti što bezbrižniji život. Nije im samo bitno da imaju posao koji im nosi dovoljnu količinu novca ili da imaju neku ušteđevinu koja im nosi sigurnost, već muškarci sve više žele napredovati na visoke pozicije koja im daje samopouzdanje i motivaciju, ali i određenu snagu kao zaštitinika porodice.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media