ZNAM IME KU*CA ZA KOJIM PATI JELENA LALATOVIĆ, ZA NJU JE HUMANITARNI SEKS! Ovo su reči profesora bg univerziteta
Jelena Lalatović i Zoran Ćirjaković, Foto: Printscreen Youtube

UVREDA UVREDU STIŽE

ZNAM IME KU*CA ZA KOJIM PATI JELENA LALATOVIĆ, ZA NJU JE HUMANITARNI SEKS! Ovo su reči profesora bg univerziteta

Nastavlja se verbalni rat Zorana Ćirjakovića i onih koje već mesecima napada

Objavljeno:

Sapunica na relaciji profesor i novinar Zoran Ćirjaković - nekoliko intelektualaca koje tvrde da ih Ćirjaković mesecima vređa i uznemirava na društvenim mrežama, dobila je novu epizodu.

Ovog puta Ćirjaković je gostovao na jednoj od lokalnih televizija i na račun osoba s kojima se već neko vreme prepucava u javnosti uputio nove uvrede.

A o čemu se zapravo na početku radilo?

Grupa intelektualki i novinarki, među kojima su Jovana Gligorijević, pomoćnica glavnog urednika nedeljnika "Vreme", Adriana Zaharijević, viša naučna saradnica Instituta za filozofiju i društvenu teoriju Univerziteta u Beogradu, Snežana Čongradin, novinarka lista Danas, kao i Jelena Lalatović, aktivistkinja i profesorka jezika i književnosti, odnosno Isidora Petrović, aktivistkinja Ne da(vi)mo Beograd, te istoričarka Dubravka Stojanović, redovna profesora Odeljenja za istoriju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, istupile su nedavno javno, jer su, kako tvrde, u dužem vremenskom periodu izložene uvredama upravo Ćirijakovića.

Na to se vrlo brzo oglasio Ćirjaković, o čemu je Espreso.co.rs pisao OVDE.

Tu, međutim, priča nije bila završena. Isidora Petrović, jedna od onih koje su, kako tvrdi, na meti Ćirjakovićevog uznemiravanja, progovorila je o svemu tome na vrlo konkretan način.

- Sve je počelo tako što se Zoran Ćirjaković raspitivao o mom privatnom životu, onda su krenule seksističke uvrede koje je objabljivao na svom blogu i mrežama. Pravio je profile s imenima drugih žena, pojavljivao se na mestima gde su govorile, slao mejlove, a sve je to praćeno bujicom profila koji su ga podržavali - tvrdi Petrovićeva.

Konačno, dolazimo do Ćirjakovićevog intervjua u kome je nastavio s uvredama:

Čeka se reakcija nadležnih. Nekakva, bilo kakva.

BONUS VIDEO:

Ana Stevanović, Stranka slobode i pravde

.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.