IGOR JURIĆ REGOVAO ZBOG MIKIJA NASILNIKA: Njegove reči ćete ZAPAMTITI! (FOTO)
Njegove reči ćete ZAPAMTITI!, Foto: Stefan Jokić, Aleksandar Jovanović Cile

osuda

IGOR JURIĆ REGOVAO ZBOG MIKIJA NASILNIKA: Njegove reči ćete ZAPAMTITI! (FOTO)

Nasilnički čin Mikija Đuričića zgrozio je javnost

Objavljeno:

Javnost je oštro osudila nasilje koje je rijaliti učesnik Miki Đuričić izvršio nad Suzanom Perović i Nadeždom Biljić.

Naime, on je prvu Suzani lupio šamar nakon rasprave, a zatim Nadeždu tri puta pljunuo lice, a onda je i nekoliko puta udari štakom.

Igor Jurić, otac brutalno ubijene devojčice Tijane Jurić, takođe je reagovao na ovo nasilje.

Podsetimo, i televizija "Pink" najavila je tužbu protiv Mikija Đuričića, nakon što je fizički napao Nadeždu Biljić i Suzanu Perović.

- U sredu 12. juna u ranim jutarnjim satima, jedan od učesnika rijalitija “Zadruga”, koji se emituje na Televiziji Pink, fizički je nasrnuo na dve učesnice. Nedavno vraćeni takmičar Miroslav Miki Đuričić prvo je ošamario Suzanu Perović, sa kojom je u emotivnu vezu stupio tokom trajanja rijaliti programa, a potom štakama udario Nadeždu Biljić. Mikiju je odmah produkcija izrekla najdrastičniju kaznenu meru, prema propozicijama takmičenja, te je on isto veče diskvalifikovan. Na osnovu ugovora koji je takmičar potpisao sa RTV Pink, uslediće i tužba protiv njega, a ovim putem apelujemo i na nadležne organe – policiju, sudove i tužilaštvo da postupe u skladu sa zakonom i osude ga - navodi se u zvaničnom saopštenju ove medijske kuće.

Imajući u vidu da je Đuričić javna ličnost i da je nasilnički napao dve žene na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, povodom ovog skandala oglaiso se i ministar policije Nebojša Stefanović, koji je izjavio Srbija ima nultu toleranciju prema nasilju nad ženama, kao i da će učesnik rijaliti programa koji je udario ženu biti procesuiran u skladu sa zakonom.

Đuričić je u toku jučerašnjeg dana priveden u policiju na saslušanje, a izjavu je dala i Nadežda Biljić, kojoj je naneo telesne povrede.

BONUS VIDEO: Mrtva divlja svinja u Bulevaru Mihajla Pupina: Pretpostavlja se da je auto naleteo na nju!

(Espeso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.