ZBOG MIKIJA KOJI BATINA ŽENE OGLASIO SE I MINISTAR: Nebojša Stefanović je rekao da mu se CRNO PIŠE
Nebojša Stefanović je rekao da mu se CRNO PIŠE, Foto: Nebojša Mandić

au!

ZBOG MIKIJA KOJI BATINA ŽENE OGLASIO SE I MINISTAR: Nebojša Stefanović je rekao da mu se CRNO PIŠE

Ovim povodom oglasio se ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović

Objavljeno:

Miki Đuričić krvnički je ošamario Suzanu Perović, a onda je bivšu Nadeždu Biljićpljunuo u lice i nekoliko puta je udario drvenom štakom. Od siline udarca obe su ostale u suzama, a Miki je odmah izbačen sa rijaliti imanja.

Ovim povodom oglasio se ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, pa poručio da će "učesnik rijaliti programa koji je udario ženu biti procesuiran u skladu sa zakonom."

"Srbija ima nultu toleranciju prema nasilju nad ženama i najoštrije osuđujem svaki vid napada na njih. Učesnik rijaliti programa koji je udario ženu biće procesuiran u skladu sa zakonom. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pravovremeno reaguju na svako saznanje o nasilju", napisao je Stefanović na Tviteru.

Inače, koordinatorka Sigurne kuće Vesna Stanojević takođe se oglasila i upozorila da nasilje koje nije kažnjeno podstiče i ohrabruje nasilnike da to rade, jer su svesni da mogu da prođu bez posledica. Takođe, ona je oštro osudila ponašanje sada već bivšeg zadrugara i apelovala na nadležne organe da preduzmu zakonske mere.

"Krivičnu prijavu tužilaštvu mogu uputiti urednici tog programa, kao i same te žene koje su pretrpele nasilje ili njihove porodice. Oni mogu da predaju krivičnu prijavu tužilaštvu, a na tužilaštvu je dalje da li će tu krivičnu prijavu prhvatiti i koje će dalje korake preduzeti", rekla je, između ostalog, ona.

Pčelar bi, iz do sada sudske prakse za slična dela, za nasilničko ponašanje mogao da bude osuđen do godinu dana zatvora, uslovnu kaznu zatvora, društveno korisan rad u nekom od javnih preduzeća ili novčanom kaznom.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 35 00 36.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.