DANAS MOGUĆI PLJUSKOVI SA GRMLJAVINOM! Evo kada će nam TAČNO PONOVO GRANUTI SUNCE!
Proleće, ilustracija, Foto: Filip Plavčić

TEŠKO VREME

DANAS MOGUĆI PLJUSKOVI SA GRMLJAVINOM! Evo kada će nam TAČNO PONOVO GRANUTI SUNCE!

Minimalna temperatura od 6 do 10 stepeni, maksimalna dnevna od 18 do 24

Objavljeno:

U Srbiji pretežno sunčano i toplije. Sredinom dana i poslepodne očekuje se razvoj oblačnosti, a na jugoistoku Banata, na istoku i jugoistoku Srbije i ponegde u centralnim i planinskim predelima očekuje se i ređa pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom.

Duvaće slab do umeren zapadni vetar, tokom dana povremeno i pojačan. Minimalna temperatura od 6 do 10 stepeni, maksimalna dnevna od 18 do 24.

U Beogradu sunčano i toplije. Duvaće slab do umeren zapadni vetar, tokom dana povremeno i pojačan. Minimalna temperatura 10, maksimalna dnevna 22 stepena.

U Srbiji sutra umereno oblačno i toplo. Poslepodne i uveče u severnim, centralnim i jugoistočnim predelima biće pretežno oblačno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, a ponegde se očekuju i grmljavinske oluje.

Maksimalna temperatura od 20 do 25 stepeni.

Za vikend jače pogoršanje vremena sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Ponedge se očekuju i grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima.

Maksimalna temperatura u subotu od 18 do 24 stepeni, a u nedelju će tokom dana vetar biti u skretanju na jak severozapadni, a maksimalna temperatura biće od 13 stepeni na severozapadu do 21 stepen na jugoistoku Srbije, potom u padu.

U ponedeljak oblačno i veoma hladno sa kišom, na višim planinama sa snegom. Maksimalna temperatura od 9 na zapadu do 18 stepeni na jugoistoku Srbije. Krajem dana razvedravanje.

U Beogradu sutra umereno oblačno i toplo. Posle podne i uveče biće pretežno oblačno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Maksimalna temperatura do 24 stepena. U subotu promenljivo oblačno, uz uslove za lokalne pljuskove sa grmljavinom.

Maksimalna temperatura oko 20 stepeni. U nedelju jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Maksimalna temperatura do 19 stepeni, potom vetar u skretanju na jak severozapadni i temperatura u padu.

U ponedeljak oblačno i veoma hladno sa kišom. Maksimalna temperatura do 10 stepeni. Krajem dana razvedravanje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.