SRBIJO, SPREMI SE ZA KATASTROFU OD VREMENA: Sutra nas očekuju LEDARA I PLJUSKOVI, ZA PRVI MAJ JOŠ HLADNIJE!
Kiša u Beogradu, ilustracija, Foto: Beta / Dragan Gojić

VREMENSKA PROGNOZA

SRBIJO, SPREMI SE ZA KATASTROFU OD VREMENA: Sutra nas očekuju LEDARA I PLJUSKOVI, ZA PRVI MAJ JOŠ HLADNIJE!

Vreme je katastrofa...

Objavljeno:

Prvomajski izleti u prirodi, sudeći po vremenskoj prognozi, za sada se čine kao nemoguća misija. Osim ako volite da kisnete. Vreme nas za praznike neće poslužiti. Najkišovitiji dan očekuje se sutra, kada se pod uticajem ciklona očekuju velike padavine u celoj zemlji, prenose beogradski mediji.

- Očekuju se jaki pljuskovi sa 10 do 20 litara po metru kvadratnom. Najviše padavina biće na području Vojvodine, delova zapadne Srbije i šireg područja Beograda, gde se očekuje i oko 30 litara po metru kvadratnom - kaže Đorđe Đurić za medije, meteorolog Wheather2umbrella.

Na višim planinama sutra se očekuje i pojava snega. Tako će one koji Prvi maj budu slavili na Zlatiboru ili Kopaoniku, u sredu dočekati beli prekrivač.

Utorak će biti i najhladniji dan ove nedelje. Najniža temperatura kretaće se od osam do 12 stepeni, a najviša do 10 na zapadu do 17 stepeni na istoku i jugoistoku Srbije.

Za Prvi maj biće toplije, ali takođe kišovito. Najtoplije će biti u Vojvodini gde se očekuje i do 21 stepen, u Beogradu do 19.

Padavine će se prema prognozama meteorologa zadržati do sredine meseca, mada, ni do kraja meseca neće biti stabilno vreme.

BONUS VIDEO:

DIVLJAČKI ŠAMARAO I DAVIO KONOBARA: Bahati vođa navijača Borca TUKAO I MALTRETIRAO MLADIĆA pa ponovo završio iza rešetaka! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.