SVI SU ZAPLAKALI KADA JE HOLANĐANIN ZASVIRAO TAMO DALEKO! Andre je još jednom pokazao koliko voli Srbiju (VIDEO)
Andre Rieu sjajno je odsvirao srpsku himnu, Foto: Prentscren

SVAKA ČAST

SVI SU ZAPLAKALI KADA JE HOLANĐANIN ZASVIRAO TAMO DALEKO! Andre je još jednom pokazao koliko voli Srbiju (VIDEO)

Poznati holivudski violinista oduševio je sve...

Objavljeno:

Poznati holandski violinista Andre Rieu je nedavno na probi sa svojim "Johann Strauš orkestrom" izveo numeru "Tamo daleko" i time najavio svoj prvi nastup u Srbiji, 22. maja u Štark areni u organizaciji "Star produkcije".

Za koncert popularnog "kralja valcera" vlada, prema rečima organizatora, veliko interesovanje, te je više od pola dvorane rasprodato u prvih nedelju dana, a u prodaji je ostalo još samo 1.000 ulaznica.

Da mu znači toliki broj obožavalaca u Srbiji istakao je i sam Rieu i zbog toga snimio kratki video pozdravivši ih na srpskom jeziku.

"Zdravo, prijatelji! Jako smo srećni što dolazimo u Srbiju i jako nas veseli što ćemo svirati za vas u Beogradu. Vidimo se", rekao je Rieu i sa svojim orkestrom odsvirao pesmu "Tamo daleko".

Andre Rieu je do sada prodao više od 40 miliona primeraka svojih albuma, od kojih većina se našla prvom mestu top lista.

U njegovim nastupima godišnje uživa 600.000 obožavalaca, a Rieuov repertoar sastoji se od najvećih filmskih, operskih, pop, rok hitova, kao i melodija iz mjuzikala i najlepših valcera.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.