PROBUDILA SE DEA ĐUĐREVIĆ NAKON OPERACIJE: Sve je shvatila i izgovorila SAMO JEDNO! (FOTO)
Dea Đurđević robudila se posle teške operacije u šok-sobi, Foto: Printscreen

POTRESNA SCENA

PROBUDILA SE DEA ĐUĐREVIĆ NAKON OPERACIJE: Sve je shvatila i izgovorila SAMO JEDNO! (FOTO)

Voditeljka Dea Đurđević jutros je doživela tešku saobraćajku kod bolnice "Dr Dragiša Mišović"

Objavljeno:

Dea Đurđević robudila se posle teške operacije u šok-sobi. Svesna je i komunicira. Prve reči koje je izgovorila bile su:

"Hvala Bogu da sam živa".

foto: Vladimir Sporčić

Podsetimo, Dea Đurđević jutros je doživela tešku saobraćajku kod bolnice "Dr Dragiša Mišović". Zadobila je teško oštećenje ruke, kada je na nju naleteo autobus. Operacija je uspešno završena i ruka je prišivena.

foto: Printscreen Instagram/deadjurdjevic

Dein višegodišnji emotivni partner i kolega Mladen Mijatović tom prilikom izjavio je za domaće medije:

"Zahvaljujem se kompletnom lekarskom timu koji je radio, medicinskom osoblju, Hitnoj pomoći, policiji na profesionalno obavljenom poslu i maksimalnom zalaganju koje su iskazali. Na ovaj način je još jednom pokazano da u Srbiji rade vrhunski stručnjaci. Zahvalio bih se i svima koji su se raspitivali za Deino zdravlje i slali podršku, kako kolege, tako i ljudi svih drugih profesija", kaže Mladen koji je Deu video pre operacije, ali ne i posle: "Najteže je prošlo, optimista sam i verujem da će sve u najskorijem periodu biti u redu i da će se brzo vratiti na televizijske ekrane", zaključio je on.

foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM, MARINA LOPIČIĆ

Kada je autobus hrabru Deu pokupio na trotoaru i otkinuo ruku, ona je sela pored auta i čekala hitnu pomoć. Kako je Kurir tada saznao, voditeljka je sve vreme bila svesna, a pored teške povrede ruke, njoj je slomljena i butna kost.

Naime, kada je prvo došlo do sudara putničkih vozila Dea, koja je bila za volanom, izašla je iz vozila da sa drugim vozačem proveri i utvrdi štetu. Utom je naišao autobus koji je naleteo na voditeljku i udario je dok je stajala na trotoaru.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.