ZA VIKEND BOLJE DA NI NE IZLAZITE IZ KUĆE: Očekuju nas LEDENE temperature, a evo kada će sunce da ugreje!
Tokom vikenda, temperatura će se kretati u rasponu od -10 do 9 stepeni, a duvaće slab, pretežno jugoistočni vetar, brzinom do 5 metara u sekundi, Foto: Beta

vremenska prognoza

ZA VIKEND BOLJE DA NI NE IZLAZITE IZ KUĆE: Očekuju nas LEDENE temperature, a evo kada će sunce da ugreje!

Za vikend biće i sunca i oblaka, a i hladnog vazduha sa severa Evrope, najviša dnevna od -10 do 9 stepena

Objavljeno: 20:32h

Tokom vikenda, temperatura će se kretati u rasponu od -10 do 9 stepeni, a duvaće slab, pretežno jugoistočni vetar, brzinom do 5 metara u sekundi.

Petak će obeležiti vedro, sunčano i hladno vreme.Vedro i hladno. Vetar umeren i jak, jugoistočni, na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno olujni. Najniža temperatura od -10 do -5 , najviša dnevna od -3 do 0 stepeni, sa udarima vetra 17 m/s.

Tokom dana će se razvedriti, te će do kraja dana biti sunčano, ali i hladno. Najviša dnevna temperatura iznosiće -1 stepen, a duvaće slab, pretežno jugoistočni vetar, brzinom do 5 metara u sekundi. Tokom noći doći će do delimičnog naoblačenja, a temperatura će se spustiti na -5 stepeni.

U subotu nas očekuje delimično oblačno, suvo i hladno vreme. Najviša dnevna temperatura iznosiće 0 stepeni, a duvaće slab, pretežno jugoistočni vetar, brzinom do 2 metra u sekundi.

U nedelja malo i umereno oblačno. Jutro hladno, dnevna temperatura u većini mesta u porastu. Vetar slab i umeren, jugoistočni.Najniža temperatura od -5 do -2 °S, a najviša od 3 do 9 stepeni. U Negotinskoj Krajini hladnije sa jutarnjom temperaturom oko -9, najvišom dnevnom oko -2 stepena.

Od ponedeljka se očekuju temperature iznad nule. Najniža će biti 5 stepeni a najviša čak 9 stepeni!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije/RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.