ZDRAVLJE I DUG ŽIVOT KAO TEMA POSLEDNJEG DANA SAJMA MEDIJA: Peti dan na AMG štandu obeležiće zdrav život, ishrana..
Peti dan Sajma medija rezervisan je za teme o zdravom životu, Foto: Ana Paunković

media market 2018

ZDRAVLJE I DUG ŽIVOT KAO TEMA POSLEDNJEG DANA SAJMA MEDIJA: Peti dan na AMG štandu obeležiće zdrav život, ishrana..

Današnje gošće portala Yumama, prvog sajta o roditeljstvu, biće pravnica Bojana Bogojević

Objavljeno: 10:52h

Današnji, završni dan ovogodišnjeg Sajma medija, iskoristićemo da sa svim posetiocima podelimo najznačajnije savete iz oblasti zdravlja, zdrave ishrane, vežbanja i roditeljstva.

Današnje gošće portala Yumama, prvog sajta o roditeljstvu, biće pravnica Bojana Bogojević, koju ćete moći da slušate od 14.50, ali i logoped dr Nataša Čabarkapa, čije gostovanje je zakazano za 15.10 časova.

Bojana Bogojević će nam rešiti sve pravne dileme trudnica i mama u Srbiji, dok će dr Nataša Čabarkapa govoriti o pravilnom govorno-jezičkom razvoju dece.

Sa početkom u 15.35, gosti Kurira će biti Jovan i Željka Cabunac, koji će govoriti o estetskim korekcijama u domenu stomatologije i antiejdžinga.

Gošća portala Stvar ukusa na Adria Media Group štandu biće Jelena Petrović, vlasnica bloga "Kod bake u gostima". Ako želite da čujete njenu priču kako je od obične bake postala "sajber-baka", posetite naš štand u 16.05 časova.

Takođe, gošća portala Stvar ukusa je i Borka Blečić, osnivač udruženja Zdrav stav, makrobiotičar i autor knjige "Zdravija ishrana za (pre)zaposlene", čije gostovanje možete pratiti od 16.35 časova.

Milan Jovanović Strongman će takođe biti gost na našem štandu. Za Espreso će govoriti o zdravom mršavljenju i vežbanju. Live prenos ovog razgovora možete pratiti od 17 č na Espresovom sajtu, Jutjub kanalu i Fejsbuk stranici.

Gosti Espresa na Sajmu medija biće i Vladica i Diana Jovanović, čije će gostovanje biti od 17.25, takođe kao live prenos. Tema razgovora je "Kako preuzeti život u svoje ruke i biti srećan".

Posetite nas na Sajmu medija!

foto: Printscreen

Bonus video:

Ministar Đorđević za Espreso otkrio kako se snalazi na društevnim mrežama, ali i sve o vatrenom navijanju za Crvenu Zvezdu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.