OTAC SE TE 1994. BORIO S BOLEŠĆU, ALI JE TRAŽIO NEŠTO ŠTO NISAM MOGAO DA ODBIJEM: Ministar Đorđević otvorio dušu
Zoran Đorđević na štandu Espreso.rs na Sajmju medija, Foto: Stefan Kojić

espreso na sajmu medija

OTAC SE TE 1994. BORIO S BOLEŠĆU, ALI JE TRAŽIO NEŠTO ŠTO NISAM MOGAO DA ODBIJEM: Ministar Đorđević otvorio dušu

Ministar Đorđević okrio nam je dosad nepoznate detalje iz privatnog života

Objavljeno: 09:12h
Darko Zlojutro

Espreso.co.rs i danas je na Sajmu medija, sa interesantnim gostima i temama.

Naša ekipa razgovarala je sa ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoranom Đorđevićem, a on nam je u opuštenom razgovoru otkrio sve o "snalaženju" na društvenim mrežama, kako vidi ovogodišnji Sajam medija, ali i sve o svojoj ljubavi prema Crvenoj Zvezdi i još mnogo interesantnih detalja iz privatnog života.

Intervju možete pogledati u video formi:

Naime, Đorđević je rekao da je Sajam medija prilika da političari dođu i kritikuju medije.

- Da malo više nas podržavate i naravno, da imate zdravu kritiku, ali prilika da utičemo na vas da radimo pozitivne stvari zajedno - duhovito je prokomentarisao Đorđević.

Ministar Đorđević je za Espreso.co.rs otkrio da se teško snalazi na društevnim mrežama, te da je na nagovor svoje savetnice za medije Ane Đokić pre nekoliko meseci otvorio naloge na Fejsbuku i Instagramu.

- Moram da idem u korak s vremenom. Nisam staromodan, volim tehnologiju i informatiku, ali kad gledam sebe lično, kad bih se bavio time, verovatno bih iskopirao sebe i počeo da se ponašam kao svi oni koji više vremena daju na gledanje u telefon i kuckanje, nego na rad.

Sin ministra Đorđevića je nedavno postao prvak u veslanju, a on za Espreso otkriva šta je prvo poručio sinu kada je čuo radosne vesti.

- Ponosan sam što je uspeo to da uradi već u prvoj godini, kada je postao senior i to sa našim omiljenim klubom Crvenom Zvezdom, a mislim da je to dobro za njegovu budućnost, jer je sada video da, kad radi i vežba to daje rezultate.

- Ja ću se potruditi da za tri nedelje, kada uđem u petu deceniju istrčim maraton u Atini, 42 kilometra - rekao nam je Đorđević kroz osmeh.

Ministar Đorđević je prokomentarisao i jučerašnju utakmicu između Crvene Zvezde i Liverpula i naveo da je za njega postojalo samo jedan očekivan rezultat.

- Za nas postoji samo jedna Crvena zvezda i za nas je očekivano da Crvena zvezda igra u Ligi šampiona. Dovoljno imam godina i sećam se pre 1991. kada je slično bilo i kada je malo njih verovalo da će Zvezda biti prvak Evrope i na krovu sveta, ali eto, desilo se i to posle. Ja verujem da Zvezda koja je institucija u Srbiji i koja je osvojila Ligu šampiona, sigurno će dodati i tu drugu zvezdicu u nekoj skorijoj budućnosti.

Zoran Đorđević na štandu Espreso.co.rs na Sajmju medija
Zoran Đorđević na štandu Espreso.co.rs na Sajmju medija foto: Stefan Kojić

Đorđević je za Espreso otkrio koja je prva utakmica Crvene zvezde koju je gledao, ali i koji meč je na jega ostavio najjači emotivni utisak.

- Davno je to bilo. Sećam se po onome što mi je otac pričao. Bila je to utakmica s PAOK-om 1974. godine, zima... Ali, postoji jedna zvezdina utakmica koja je ostavila najveći trag na mene i koje se rado sećam. Moj otac je pedesetih godina radio u Zvezdi. Tad se radilo iz ljubavi, bio je veliki i sportista i navijač Crvene zvezde i 1994. godine se borio s teškom bolešću. Sedam dana pre smrti, otac je tražio da ga vodim na Zvezdinu utakmicu, iako je jedva hodao. Mi smo gledali tu utakmicu. Bila je to Zvezda - Borac iz Banjaluke.

Zoran Đorđević na štandu Espreso.co.rs na Sajmju medija
Zoran Đorđević na štandu Espreso.co.rs na Sajmju medija foto: Stefan Kojić

Podsetimo, gosti drugog dana Sajma medija bile su potpredsednica SNS, Marija Obradović, kao i poslanica SPS, Snežana Paunović.

BONUS VIDEO: KRATKI ESPRESO 7 (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.