STRAVA U ULICI ACE JOKSIMOVIĆA: Pitali smo Žarkovce o pokušaju KIDNAPOVANJA DETETA! (VIDEO) (ANKETA)
Foto: Filip Plavčić, Espreso.co.rs

NAŠLI SE U NEBRANOM GROŽĐU

STRAVA U ULICI ACE JOKSIMOVIĆA: Pitali smo Žarkovce o pokušaju KIDNAPOVANJA DETETA! (VIDEO) (ANKETA)

Pitali smo žitelje Žarkova da li su upućeni u ceo slučaj i da li su uplašeni zbog celokupne situacije jer većina njih dovodi svoju decu ili unuke u pomenutu školu u Žarkovu...

Objavljeno: 12:23h

Nakon što je učenica petog razreda Osnovne škole "Ljuba Nenadović" iz Žarkova zamalo oteta na putu od od kuće do škole, zbog čega je u ovoj, ali i nekim okolnim školama, zavladalo vanredno stanje, posetili smo ovo beogradsko naselje kako bi saznali da li su upućeni u ceo slučaj.

Pitali smo žitelje Žarkova da li su upućeni u ceo slučaj i da li su uplašeni zbog celokupne situacije jer većina njih dovodi svoju decu ili unuke u pomenutu školu u Žarkovu.

- Ja sam za ceo slučaj čula putem medija, iako se ceo događaj odigrao pre nedelju dana, rekla je jedna zbunjena gospođa.

- Meni je ovo strašno, ja sam bila zatečena, čula sam na televiziji šta se desilo, dovodim decu ovde i jako sam uplašena, rekla nam je jedna mama.

Ostali sagovornici su se isto našli u čudu, ali je bilo i par odgovora koji su nas iznenadili.

Pogledajte kakve su bile njihove reakcije:

Podsećamo, ovaj događaj se dogodio prošlog četvrtka kada se pored devojčice zaustavio crni kombi koji je, prema pričama svedoka, vozio ćelavi muškarac koji je pokušao devojčicu da uvuče u vozilo.

Ipak, ona je srećom uspela da se otrgne i pobegne.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.