SOPŠTENJE PREDSEDNIKA KMR DEVELOPMENT: Izjavljujem najiskrenije saučešće porodici poginulog radnika!
Foto: Espreso.rs

reagovanje

SOPŠTENJE PREDSEDNIKA KMR DEVELOPMENT: Izjavljujem najiskrenije saučešće porodici poginulog radnika!

Direktor KMR Development d.o.o. rekao je kako ova firma posluje u skladu sa zakonima i propisima zemlje u kojoj posluju

Objavljeno: 29.08.2018. 17:46h

Povodom nemilog događaja i pogibije radnika u Ulici kneza Miloša, kao i povodom izveštaja koji je izdala Inspekcija za rad Ministarstva rada, saopštenje je dao i predsednik  KMR Development d.o.o..

- Povodom izveštaja Inspekcije za rad Ministarstva rada, a radi tačnog i preciznog informisanja javnosti o detaljima današnjeg događaja u Ulici kneza Miloša, prosleđujemo Vam dodatnu informaciju - navodi se u saopštenju.

Direktor KMR Development d.o.o. rekao je kako ova firma posluje u skladu sa zakonima i propisima zemlje u kojoj posluje, te kako na ovom projektu angažuju proizvođače koji zapošljavaju i angažuju radnike. 

- Kao investitori koji posluju u skladu sa svim zakonima i propisima zemlje u kojoj poslujemo, anagažujemo podizvođače na ovom projektu koji zapošljavaju i angažuju radnike. Ukoliko je došlo do povrede zakona prilikom zapošljavanja istih, sarađivaćemo sa nadležnim organima kako bi sproveli istragu i utvrdili tačne činjenice. Još jednom, izražavamo najiskrenije žaljenje zbog nesrećnog događaja koji se dogodio jutros i izjavljujemo najiskrenije saučešće porodici nastradalog radnika - navodi se u saopštenju direktora KMR Development. 

Bonus video:

Espreso intervju - Marija Obradović

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media