PREŽIVEO JE KOŠARE, A POGINUO U BIVŠOJ AMERIČKOJ AMBASADI: Tragična sudbina preminulog radnika kojeg je ubio zid u centru Beograda (FOTO)
Foto: Espreso.co.rs

JEZIVO

PREŽIVEO JE KOŠARE, A POGINUO U BIVŠOJ AMERIČKOJ AMBASADI: Tragična sudbina preminulog radnika kojeg je ubio zid u centru Beograda (FOTO)

Žena koja živi u blizini gradilišta otkrila tragičnu sudbinu preminulog T. N. (56)

Objavljeno: 10:56h

Građevinski radnik T. N. (56), koji je danas tragično poginuo na gradilištu u Ulici kneza Miloša, bio je jedan od heroja koji su učestvovali u borbama za Košare 1999. godine, saznaje espreso.co.rs.

Ovo je novinarima ispričala jedna stanarka iz ovog kraja, koja tvrdi da je poznavala preminulog radnika.

- Zatekla sam brata stradalog radnika. Kako je kazao, bio je na pet metara od mesta nesreće. Zid je krenuo da pada i radnik je rukama pokušao da odgurne zid - ispričala je ona.

Kako je načula, braća su u Beograd došla zbog posla.

- Oni su iz Kraljeva, nemaju porodicu, stanuju u Malom Mokrom Lugu privatno. Radnik s kojim sam pričala je bio priseban, a kaže da je njegov brat preživeo i Košare i da je u njihovoj porodici bilo mnogo tragedija - dodala je ona.

Podsetimo radnika su vatrogasci izvukli iz ruševina oko časa nakon što je zid na njega pao. Nažalost, on nije davao znake života i iz Hitne pomoći potvrdili su njegovu smrt.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.