ISKORIŠĆENI ŠPRICEVI, IGLE, LEKOVI: Horor na Zvezdari, NARKOMANI ostavljaju PRIBOR u blizini PACIJENATA! Građani PRESTRAVLJENI (VIDEO)
Foto: Printscreen / Twitter / Operativac iz Zemuna

JEZIVO!

ISKORIŠĆENI ŠPRICEVI, IGLE, LEKOVI: Horor na Zvezdari, NARKOMANI ostavljaju PRIBOR u blizini PACIJENATA! Građani PRESTRAVLJENI (VIDEO)

Na video snimuku su zabeležene scene koje su zgrozile građane

Objavljeno:

Na Tviteru je objavljen video snimak koji pokazuje alarmantnu situaciji u blizini doma zdravlja na Zvezdari. Naime, spoljni prostor ispred ove ustanove zabrinuo je građane u ovoj opštini, koji su snimak objavili na društvenim mrežama.

Na videu se mogu videti upotrebljeni špricevi, igle, ampule, kutije od lekova... Ovakva vrsta otpada na ulici i samom ulazu u dom zdravlja predstavlja ozbiljan ekološki problem.

Pogledajte video:

Lekovi koji se vide na slici su Buprenorfin (medicinska zamena za heroin) i Rivotril, vrlo jak sedativ. Pretpostavlja se da u krugu doma zdravlja borave zavisnici od droge, koji "pribor" ostavljaju za sobom i tako ugrožavaju bezbednost svih ljudi.

Tri smrti uzrokovane predoziranjem za deset dana

Podsetimo, u poslednjih deset dana tri mlade osobe su preminule od posledica predoziranja. Prošle nedelje zabeležena je smrt maloletne Marije M. (17) iz Kragujevca. Ona je preminula u stanu u naselju Šumarice, jer je najverovatnije popila pet ili šest tableta ekstazija.

Jovan Paunović (17), srednjoškolac i sportista nikada nije probao narkotike preminuo je na jednom splavu kod Brankovog mosta. Jovan je najpre pao nepomičan, jer je količina ekstazija u krvi bila ogromna, čak pet puta veća od smrtonosne.

I osamnaestogodišnji Nemanja Šafarik zvani Copak, iz Bačke Palanke pronađen je mrtav u svojoj sobi, u porodičnoj kući. Urađena je i obdukcija, jer se od starta sumnjalo da je uzrok smrti upravo predoziranje.

BONUS VIDEO:

Zoran Đorđević, Espreso intervju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.