NIKO NE ZNA ŠTA SE DESILO SA NJIM: Cvijo iz Kikinde je teško povređen i u komi je od 1. maja!
Foto: Kurir/Privatna arhiva

rodbina traga za istinom

NIKO NE ZNA ŠTA SE DESILO SA NJIM: Cvijo iz Kikinde je teško povređen i u komi je od 1. maja!

Nesrećnom invalidu su konstatovane teške telesne povrede

Objavljeno: 21:12h

Cvijo Savić (75) iz Kikinde, invalid u kolicima, već duže od dve nedelje nalazi se u Opštoj bolnici. Priključen je na aparat za veštačko disanje, a njegovo zdravstveno stanje je nepromenjeno.

Rodbina invalida koji je u komi od 1. maja bezupešno pokušava da sazna šta se desilo s nesrećnim čovekom:

- Cvijo je 1. maja krenuo u Šumicu, na periferiju grada, gde najveći broj Kikinđana tradicionalno provodi promajske praznike. Tog dana je viđen najpre oko 9 i 30, a potom tri sata kasnije na drugom kraju Kikinde. Nakon toga mu se izgubio svaki trag. Kada smo videli da pada mrak baš smo se zabrinuli. Pozvali smo Hitnu pomoć i imali šta da čujemo. Saopšteno je da je Cvijo pronađen u besvesnom stanju, u ataru kraj kanala, pored puta između Kikinde i Ruskog Sela. Otišao sam da ga identifikujem. Nije nam jasno kako je mogao da u kolicima na tri točka dospe s priferije grada na drugi kraj Kikinde, a da teško povređen invalid bude pronađen u ataru podalje od puta. On tamo sigurno svojevoljno ne bi otišao. Kolica koje je Cvijo koristio nisu bila oštećena. Možda je tamo odveden i protiv svoje volje - priča za Kurir njegov sinovac David Savić.

Nesrećnom invalidu su konstatovane teške telesne povrede u vidu podliva na desnoj strani tela i kontuzi jetre:

- Cvijo je invalid od 1956. Spletom nesrećnih okolnosti, kad je ima samo 14 godina, pao je u Sloveniji pod voz i ostao bez obe noge. Invalidska kolica koristi već dosta dugo, a tako je i penziju zaradio. Cvijo je bio daktilograf u jednoj kikindskoj građevinskoj firmi. Policija je pokrenula istragu. Nadamo se da će utvrditi šta se desilo. I mi tragamo za istinom. Hoćemo da znamo da li je Cvijo sam pao, ili ga je nesavesni vozač teško povredio pa pobegao- kaže Savić.

Bonus video:

ZASTRAŠUJUĆE! SVEDOČENJE DEVOJČICE (3) IZ VALJEVA KOJA JE BILA ŽRTVA PEDOFILA: Ovo je dokaz da MONSTRUMIMA niko ne može ništa!

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.