JESTE LI ČULI ZA KARIĆ GRAD? Biznismen iz ovog mesta uputio oštru poruku Zapadu! (FOTO)
Foto: printscreen, Facebook

oglasio se

JESTE LI ČULI ZA KARIĆ GRAD? Biznismen iz ovog mesta uputio oštru poruku Zapadu! (FOTO)

Bogoljub je sa najmilijima slavio ovaj dan, te je uz fotografiju sa svojim najmilijima napisao nešto što će mnoge naterati da se zamisle

Objavljeno:

Poznati srpski biznismen, Bogoljub Karić, nikada nije krio da mu je porodica na prvom mestu. Kako je juče obeležen Svetski dan porodice, tim povodom se javno oglasio o ovoj temi i svima uputio važnu poruku.

Naime, Bogoljub je sa najmilijima slavio ovaj dan, te je uz fotografiju sa svojim najmilijima napisao nešto što će mnoge naterati da se zamisle.

Bogoljub Karić
Bogoljub Karićfoto: Printscreen/Youtube/Emisija Premijera

- Hteo bih svima da čestitam Dan Porodice koji je smo obeležili u našem Karić Gradiću kao i uvek u velikom broju!

Kao što možda i znate tog dana je najveći napad nastupa kako bi se razdvojile i uništile porodice! Takva je propaganda krenula iz zapadnih civilizacija, da nam država zamenjuje boga, a otac i majka nam postaju država, da porodice više nema, da su nam sva deca i svi pojedinci rastureni bez igde ikoga. Da odgovaramo samo državi jer nam ona predstavlja i oca i majku. Takve zakone danas usvajaju svi u Evropskoj Uniji, u Americi odavno, i onda su mnogi roditelji u čudu šta im se sa decom dešava, a decu vaspitavaju drugi po novim zakonima a ne oni - poručio je Karić i dodao:

- Zato ja mislim, da mi treba da se držimo našeg starog, dobrog, tradicionalnog vaspitanja svojih roditelja, svojih baka i deca i zajedno sa njima očuvamo ono što je najsvetije, a to su porodice! Porodica je stub svega, bez nje u životu ništa ne može, i nije ni čudo što su mnoga deca zalutala i bave se drogom i raznim sektama, jer zakonima kakvim propagiraju pojedini zapadni moćnici, to su sve bezbožne poruke i mnoge mlade odvode u zablude i haos. Držite se svojih roditelja, svojih porodica, svojih najbližih i tako ćemo jedino uspeti i očuvati prave životne i porodične vrednosti - zaključio je biznismen.

Ova poruka naišla je na odobravanja i slaganja brojnih pratilaca, koji su uputili pozdrave Bogoljubu i njegovoj porodici.

Bonus video: Predsednik Skupštine grada, Nikola Nikodijević u poseti Espresu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.