JA SAM TVOJ MILIONER: Bogoljub Karić ZAPEVAO supruzi i potpuno je oborio s nogu (VIDEO)
Bogoljub Karić sa suprugom, Foto: Dragan Kadić

samo veselo

JA SAM TVOJ MILIONER: Bogoljub Karić ZAPEVAO supruzi i potpuno je oborio s nogu (VIDEO)

Mnoge je iznenadio

Objavljeno: 09:57h

Poznati biznismen odlučio je da sa svima podeli snimak, u kom je otkrio mnoge informacije o sebi i svojoj porodici, a nema sumnje da će mnoge iznenaditi ono što u klipu radi sa suprugom Milankom.

U videu koji je postavio na Fejsbuk vidimo kako Bogoljub Karić svojoj dragoj ljubi noge, pokazuje snagu tako što diže suprugu i otkriva gde su se sve bili intimni, ali i na koji način su razmenjivali nežnosti u bioskopskim salama.

- Ljubili smo se u ulazima stambenih zgrada, u Pećkoj patrijaršiji, našoj lepoj, predivnoj, u bioskopu... Kad god dobijemo poslednji red, to je bilo fantastično, to je bio red ljubavi - naveo je.

Karić je zapevao čuvenu pesmu "Lola", s tim što je odlučio da istu prilagodi sebi, pa se čulo: "O Lola, ja nisam više milioner... Ja sam sada tvoj milijarder", dok je njegova žena bila oduševljena zbog ovog gesta.

- Dragi moji, evo moja Mara i ja se i posle četiri decenije grlimo i ljubimo, uz pevanje i igranje, uživamo sa svojim unucima. Prema tome sve zavisi od nas samih, jer ako mi želimo, mi moramo da pobedimo sve i da budemo veseli i kad je dobro i kad je loše! Uvek da se trudimo da sačuvamo vedrinu, ljubav, zadovoljstvo a posebno prema svojima najbližima i najmilijima! Živeli vi nama, mi vam želimo svo zdravlje i sreću, na mnogaja ljeta! Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić! - napisao je Bogoljub u opisu klipa.

Bonus video:

Šta mladi misle o Titu

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.