ZGODNE MAME I ĆERKE S FEJSBUKA: Ko se krije iza nepristojnih ponuda i vulgarnih komentara u grupi koja broji 23.000 SRBA I SRPKINJA? (FOTO)
Foto: Facebook / zgodne mame i ćerke sa fb. / Profimedia

nerealno

ZGODNE MAME I ĆERKE S FEJSBUKA: Ko se krije iza nepristojnih ponuda i vulgarnih komentara u grupi koja broji 23.000 SRBA I SRPKINJA? (FOTO)

Rešili Srbi da se žene i udaju...

Objavljeno:

Danas se na društvenim mrežama može naći sve. Oglasi lične prirode koji su javni i vidljivi svima postali su normalna pojava, kao i način na koji muškarci i žene traže partnere za vezu, brak ili "avanture".

Na Fejsbuku postoji grupa upravo ovakve prirode, a njeno ime izaziva burne rekcije i komentare. Pod nazivom "Zgodne mame i cerke sa Fb." ova grupa broji 23.000 članova. Među njima ima Srpkinja i Srba i većina njih su konkretni i precizni u svojim "zahtevima".

Pored fotografija ističu se karakteristike, emotivni i radni status, lista interesovanja, godine, mesto stanovanja...

foto: Facebook / zgodne mame i ćerke sa fb.

A ne manjakju ni komentari... "Zainteresovani" se javljaju, a ima i onih koji dobro upućeni u aktivnosti grupe, pa "konstatuju" da pomenuta dama već mesecima ne može da nađe partenera.

Nepristojne ponude i vulgarne opaske su mogu su nezaobilazni.

foto: Facebook / zgodne mame i ćerke sa fb.

Ljudi različitog mentalnog sklopa posećuju i učestvuju u komuniakciji na ovoj stranici, pa je tako postavljena i fotografija žene, dok je u opisu navedeno da je u pitanju supruga čoveka koji je sliku podelio uz pitanje: "šta bi joj radili?"

foto: Facebook / zgodne mame i ćerke sa fb.

Veoma česta su pitanja da li ima neke mame ili ćerke za druženje. Dok smo "kopali" po ovoj grupi, za manje od sat vremena nekoliko njih je tražilo mamu, ćerku ili u slučaju žena, muškarca za druženje. Mlađi traže starije i obratno...

foto: Facebook / zgodne mame i ćerke sa fb.

Međutim, Fejsbuk nije jedino mesto za pronalaženje partnera za ovu ili onu vrstu druženja. Kada se pogledaju oglasi na različitim sajtovima, dočekaju vas najrazličitije ponude koje se prema sadržaju mogu podeliti na nekoliko kategorija. Ipak, na većini ovakvih sajtova postoji zaštita privatnosti, dok vas na društvenim mrežama, ako ste lakoverni, ne može zaštiti niko.

Danas je ovakav vid upoznavanja i te kako zastupljen, ali doza opasnosti uvek postoji. U 21. veku, trebalo bi da znate baš sve o tome kako funkcioniše virtuelni svet. Pitanje je da li zaista znate?

Svaki oblik komunikacije nosi određene rizike, jer nikada zapravo ne znate ko se krije iza drugog profila. Najveću opasnost predstavlja lažno predstavljanje na koje niko nije imun. Često se dešava da žene ili mlade devojke uplove u komunkaciju sa drugom žesnkom osobom, ali ne možete biti sigurni da je to zaista devojka. Možda se iza nasmejane fotografije srednjoškolke krije sredovečni perverzni muškarac.

Espreso je već pisao o pedofiliji koja je i više nego prisutna na drušvenimm mrežama i uopšte internetu, gde se kao odgovor na bolesne grupe i takozvane internet predatore (koriste internet kao sredstvo da bi stupili u kontakt, upoznali se sa potencijalnim žrtvama, devojčicama i dečacima i da sa njima uspostave prijateljski odnos i poverenje, sa ciljem da ih kasnije seksualno iskoriste i zlostave) u Srbiji javila neprofitna organizacija, Borba protiv pedofilije, koja za cilj ima da proširi svest javnosti o opasnostima koje prete deci i upozori roditelje i nadležne organe na potencijalne pretnje, ali putem otkrivanja pedofila javno. Više o tome pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.