OBORIO JE NA KREVET, PODIGAO JOJ MAJICU I POČEO DA JE LJUBI! Deda (62) iz Mladenovca se iživljavao nad unukom (13)!
Foto: Stock

nije mu prvi put da je pipao po genitalijama

OBORIO JE NA KREVET, PODIGAO JOJ MAJICU I POČEO DA JE LJUBI! Deda (62) iz Mladenovca se iživljavao nad unukom (13)!

Milunu R. (62) iz Kovačevca kod Mladenovca određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da se seksualno iživljavao nad svojom maloletnom unukom (13)

Objavljeno:

Ovaj incident dogodio se tokom leta, dok je devojčica boravila kod svog dede preko raspusta. Dedu bludnika je istražiteljima prijavila ćerka J. Č., inače majka maloletne devojčice.

- Devojčica je majci ispričala da ju je tokom letnjeg raspusta deda napastvovao. Deda inače živi u istom selu, i to sa dve mlađe ćerke. Deda Milun R. ju je, kako je ispričala, oborio na krevet, podigao joj majicu i počeo da je ljubi po grudima. Devojčica je plakala, preklinjala ga da to ne radi, a on joj je, iznerviran, udario šamar - priča izvor blizak istrazi.

To međutim, nije bio jedini put da je deda unuku dodirivao po intimnim delovima tela, i uvek je to radio kada su u kući bile same.

- Devojčica nije imala snage da odmah sve ispriča majci. Tek se sada usudila da majci ispriča o golgoti kroz koju je prolazila tokom poseta dedi - dodaje izvor.

Poznanici iz sela u šoku su posle hapšenja Miluna R.

- On je oduvek bio bezobrazan - kažu pojedini poznanici.

Ima međutim i Kovačevčana koji imaju drugačćije mišljenje.

- Svojevremeno je radio u “Petru Drapšinu”, a kada je pogon zatvoren okrenuo se selu. Žena ga je ostavila, ima tri ćerke, majka devojčice je najstarija, i do sada nije bilo prigovora na njegovo ponašanje - kažu pojedini meštani Kovačevca.

Meštani napominju da je devojčicin otac živi u jednom mladenovačkom naselju, te da se njena majka vratila u rodno selo, preudala i sa drugim mužem ima sina.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.