TOLIKO JE DUBOKO DA MU SAMO NOŽICE VIRE: Krle je ovog puta zaista prevazišao sebe!
Foto: Jelena Vučetić

sine nebojša...

TOLIKO JE DUBOKO DA MU SAMO NOŽICE VIRE: Krle je ovog puta zaista prevazišao sebe!

Nebojša Krstić, marketinški mag i nekadašnji član Idola, visoko je podigao lestvicu...

Objavljeno:

Nebojša Krstić navija za vlast i tu nema ništa sporno. Uostalom, nije jedini. Legitimno je pravo svake individue da ima političke favorite.

Ipak, kad individua u navijačkom zanosu negde usput izgubi dostojanstvo, ostaje nam samo da sa žaljenjem konstatujemo: a nekad je bio kul tip...

Šta se desilo s lepotanom koga je pola beogradskih devojčica nekad obožavalo dok je mahao kastanjetama iza Divljana koji je svirao, a Šaper pevao, ostaće istoričarima i paleontolozima da istraže.

Bilo kako bilo, Nebojša Krstić, u narodu znam i kao Krle, odnosno Krlo, poslednju deceniju obitava u politici. U nju ga je pozvao pajtos iz mladosti Boris Tadić, koga je savetovao dok ex-lider DS nije zglajznuo s vlasti.

Pale su mnoge teške reči, možda i koja teška muška suza, no, Krle/o se brzo dočekao na noge. Otkako SNS vlada, on uredno na Tviteru bogougodno telali o svim njihovim uspesima. I to je već viđena i poznata stvar, svi su oguglali i prežalili nekad kul tipa.

Međutim, Krle/o je upravo pomerio granice kad je obožavanje u pitanju. Poznat i kao kritičar pojedinih poteza SPC i nekih njenih istaknutih čelnika, junak našeg doba izveo je luping o kome će se još dugo pričati.

Naime, pohvalio je gore citirani stav srpskog patrijarha, koji je biranim rečima govorio o predsedniku Srbije. To, naravno, nije moglo da prođe bez Krstićevog aplauza.

Uostalom, poslušajmo šta Nebojša ima da nam kaže:

Ovo, razume se, nije moglo da prođe bez posledica:

I Janko Baljak je imao šta da poruči:

Za kraj, šta reći osim:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.