Zakon Privlačenja mi je promenio život! Iz svake situacije postoji izlaz - VAŠ UM JE VAŠ KLJUČ! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Privatna arhiva

naučite da pustite

Zakon Privlačenja mi je promenio život! Iz svake situacije postoji izlaz - VAŠ UM JE VAŠ KLJUČ! (FOTO) (VIDEO)

Kako je jednoj Beograđanki "pozitivna psihologija" promenila život...

Objavljeno: 13:17h

Ovo je šema koju zastupaju svi kokreatori zakona privlačenja.

Proces Manifestacije odvija se u tri koraka:

1. Traži 2. Daće ti se 3. Prihvati / Dopusti

Da bismo bilo šta privukli u naše živote prvo što moramo uraditi je da definišemo nameru, odnosno cilj šta ustvari hoćemo.

Naš najveći i najteži zadatak je da dopustimo da se to materijalizuje. To ćemo raditi tako što ćemo se prepustiti životnom toku. Nećemo "plivati" uzvodno. Prosto opušteno ići kroz svakodnevnicu. Ni sekunde ne sumnjati da to neće doći do nas - to je recept.

foto: Profimedia

Zakon Privlačenja reaguje na naše misli. Tačnije reaguje na naša podsvesna uverenja uslovljena našim mislima. Mi ćemo uvek i bez izuzetka reagovati samo u skladu sa našim uverenjima.

Sve je to u skladu sa Zakonom Privlačenja. On je stalan, konstantan, moćan. Mi stalno privlačimo. Nikada ne odbijamo. Ne možete se osećati loše, a privlačiti dobro. Kada se osećate loše, preduzmite sve što možete da to promenite. Shvatite zašto se tako osećate, pa menjajte osećanje. Zato je jako važno da pazimo o čemu mislimo. Jer na taj način mi stvaramo naše podsvesno uverenje...stvaramo naš magnet.

foto: Thinkstock

Banalno rečeno, ono o čemu najviše pričamo i mislimo to i privlačimo. Ako pričamo i mislimo najviše o bogatstvu, to ćemo i imati, ako pričamo i mislimo najviše o bolesti, to ćemo i imati, ako pričamo i mislimo najviše o ljubavi - to ćemo i imati...

Ključna stvar je u tome da se mora znati tačan cilj i da se mora verovati u njegovo ostvarenje. Kako i na koji način nije naše da se brinemo.

foto: AP

Onaj ko to ne primećuje definitivno nije dovoljno obraćao pažnju, ne razmišlja dovoljno i ne poznaje sebe i svoje potrebe.

Ovo vam je idelana prilika da istražite temu i možda da počnete u nešto da verujete - život odmah postaje lakši. Ipak, pazite da ne upadnete u zamke jer odluke se moraju donositi.

(J. J )

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.